This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Barbie Kanika
Barbie Kanika - 4 Items
Hallo daar! Ik beschouw mezelf als een positieve, oprechte, eerlijke, verzorgde, zorgzame, humoristische vrouw die hoopt ook zo'n man tegen te komen. Niet de mannen die nog getrouwd zijn of zin hebben in een kortstondig sexavontuur die moeten mij snel overslaan... Over jou: Een mooie diepe, relatie begint met vriendschap, maar ik hoop uiteindelijk op een warme, respectvolle liefdesrelatie met iemand die mij tegengas geeft als ik te snel ga, maar die mij ook dat zetje vooruit geeft als het moet. Ik wacht jouw bestelling af! xx
Barbie Kanika
mijn slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Barbie Kanika
yo!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Barbie Kanika
kale mannen
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 
Barbie Kanika
chica bonita!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Befanie Badertscher
Befanie Badertscher - 2 bedpartners
Ik heb gisteren 2 bedpartners gehad die qua penislengte gemiddeld waren en ondanks dat de 'sfeer' er goed in zat en ik altijd glijmiddel bij de hand heb was de penetratie best pijnlijk, zowel wat betreft de lengte als de breedte van hun penis. Later werd het iets minder erg maar het bleef echter pijnlijk, zie hier de nadelen van een kleine (geschoren) poes!
Gomez
Gomez - raadsel
Wie heeft bij een 69 het meest plezier? De man of de vrouw? De vrouw, terwijl ze een sigaar rookt wordt haar gang gedweild!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - discrete avontuurtjes
Hey mooie vrouwen!! Ik ben opzoek naar een vrouw waar ik discrete avontuurtjes mee kan beleven zonder verdere verplichtingen Ik ben absoluut niet op zoek naar een relatie!! Alleen elkaar laten genieten en een fijn gevoel geven het liefst voor 1 keer of zo......
Filipina
Filipina - raadsel
What do a coffin and a condom have in common? They're both filled with stiffs, but you come in one, and go in the other!
Gordon
Gordon - Penissen op vakantie
Als jij feestvakantie wil, raad ik je Rimini aan. De gemiddelde penislengte van de Italianen is namelijk 15,74 cm. Je kunt ook naar Chersonissos gaan, maar dat scheelt met 14,73 cm meer dan een centimeter. Als jij met je vriendinnen naar Marmaris gaat, hoop ik dat je geen Turkse man tegen het lijf loopt, want zijn penis zal rond de 14,11 cm zijn. De badplaatsen Ibiza en Salou raad ik je helemaal af, want de gemiddelde lengte van een Spaanse penis is 13,85 cm. Succes alvast!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook