This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Halag Hanifi
Halag Hanifi - 1 Item
Heee! STOP! Eerst even mijn profiel lezen! Ben een zeer positief ingestelde vrouw, hou van lachen en humor. Hou van de leuke dingen in het leven. Mijn scheiding ligt alweer een aantal jaren achter me en wat ik mis in mijn leven is een leuke, stoere, zeer potente man met een bikkelharde dong! Ik zoek geen maatje om eindeloos mee over het strand te wandelen, maar een lover waarmee ik passie heb, maar die ook mijn beste vriend is. Over jou:Iemand om mee te praten, te huilen, lekker tegenaan te kruipen en te lachen (vooral dat laatste!). Jij maakt mij blij en ik wil jou blij maken en als ik je zie denk ik : ' wat een leuke man en die hoort bij mij!'. Dus lijkt het je leuk om een keer wat af te spreken reageer dan via mijn gedragen slipjes!
Halag Hanifi
speels slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Trijn
Trijn - rijpe geschoren, man
Heb jij , rijpe geschoren, man ook zo/n zin om eens lekker ondeugend te mailen? En misschien wel meer ik ben voor alles te vinden! Ik ben een gescheiden vrouw en ik zou het erg leuk en spannend vinden. Hoop dus dat jij leuke, ondeugende man met lekkere TAMP naar mij reageert!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - Vrouw wordt man
Een voorbinddildo (wie heeft hem niet in de kast liggen?), mannenkledij en mannengedrag: vrouwen willen ook wel eens de agressieve rol spelen. Het idee iemand te mij zo te kunnen penetreren geeft ze rillingen, helaas ben ik meestal niet zo gewillig om mee te werken!
Guido en Joske
Guido en Joske - Kerstwens
Lieve kerstman, wilt mij alstublieft een klein broertje schenken? Kerstman: "Geen probleem, stuur me je moeder maar!"
Henk Krols
Henk Krols - ultieme afwijzing
Wat is de ultieme afwijzing? Als je aan het masturberen bent en je hand valt in slaap.
Venice Dong
Venice Dong - hearing aids!
Don’t have phone sex. You might get hearing aids!
Gordon
Gordon - Europese penis
In plaats van op vakantie gaan met je vriendinnen kun je ook prima thuisblijven, want wij hoeven niet te klagen met de Nederlandse mannen. Met een gemiddelde lengte van 15,87 cm staat Nederland op de 4e plek van Europa. De Hongaren staan met 16,51 cm voorop, daarop volgen de Fransen met 16,01 cm. Op de 3e plek staan de Tsjechen met een gemiddelde penislengte van 15,89 cm. thuisblijven dus en mij bellen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook