This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gunnelke
Gunnelke - 1 Item
de lekkerste sex heb jij met mij! Ik zoek dus een lekkere foefridder.. Punt ! Ondanks dat ik van aandacht niks te klagen heb probeer ik het toch eens op deze manier. Ik ben namelijk op zoek naar een wat nuchtere man en die vind je helaas niet in de kroeg. Liever een iemand die echt weet wat hij wil en mij dat ook verteld. Ben jij die man tussen die man en weet jij wat je wat een vrouw verlangt en durf je haar dat ook te zeggen ? Dan ben jij waarschijnlijk degene die ik zoek ! Discretie gevraagd en geboden ! je kunt mij contacteren via mijn gedragen slipjes~!!
Gunnelke
mooi slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ed
Ed - verschil
Het verschil tussen een citroen & een paardenpenis? Je moet er even aan zuigen, je zal dan het verschil wel weten!
Guido en Joske
Guido en Joske - tijdens ons laatste ParenClub bezoek
Ook wij apprecieren het dat mensen moeite hebben gedaan voor hun kleding. Wij zelf doen natuurlijk zelf ook de nodige inspanningen, maakt deel uit van de voorpret! Wat droegen wij tijdens ons laatste ParenClub bezoek: Zij : een kort kleedje van Partice Catanzaro (voor en na de dresscode hetzelfde eigenlijk, kan perfect hiermee) met hoge hakkenHij : voor de dresscode : nette jeans met strak T-Shirt, na de dresscode mini slip zonder kruis en blootsvoets.
Marco
Marco - 1 bedpartner
Toen ik mijn vriendin in een cafë leerde kennen (overigens na een bezoek aan Glijhuis “ De Kale Kano”) merkte ik dat ik wat meer ervaring op seksueel gebied dan zij. Dat is wel te begrijpen omdat zij voor mij slechts 1 bedpartner heeft gehad en ik iets meer. En met die jongen had ze een relatie van 3,5 jaar. Ik vond dat helemaal niet erg, want ik was super verliefd en wilde het rustig aan doen met haar. Zodat we in onze relatie konden groeien en samen ook seksueel konden groeien…..
Devine Pietersen
Devine Pietersen - vinger!
Mannen met een langere ringvinger zijn vaker niet meer in staat om een weloverwogen beslissing te nemen als ze een mooie vrouw op deze site hebben gezien. Dit zijn de bevindingen van wat onderzoekers van de Katholieke Universiteit Leuven, juist ja, onze Belgische Buurtjes. Ik laat mij dus alleen nog maar vingeren door mannen met een grote middelvinger!
Gordon
Gordon - Kleinste penis
Als jij niet van een klein geslacht houdt, ga dan niet naar Azië. Van de grootste Aziatische vakantiebestemmingen, heeft Indonesië met 11,67 cm de grootse gemiddelde penis. Daarop volgt Maleisië met 11,49 cm, China met 10,89 cm, India met 10,24 cm en als laatste Thailand met 10,16 cm. De Zuid-Koreanen hebben het kleinste geslachtsdeel ter wereld, in erectie is de penis nog steeds maar 9,66 cm. Blijf dus gewoon lekker thuis en bel mij!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook