This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Halfridiana
Halfridiana - 1 Item
Hallo foefriddertjes! ik ben dus op zoek naar een ervaren, oudere man. Ik ben een verwend meisje en jongens van mijn leeftijd zijn (nog) niet in staat om mij op handen te dragen. Ik hou van aandachten verrassingen. Ben jij lief voor mij, dan ben ik lief voor jou! Dikke kus op je Dong alvast!
Halfridiana
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lisanne Breeschotens
Lisanne Breeschotens - hot in here
Is it hot in here or is it just you?
Ed
Ed - pagina
Een man steekt zijn vinger in de poes van zijn vrouw. “Zin in sex?”, vraagt zij. “Nee, ik wil de bladzijde van m’n boek omslaan.”
David
David - hoefsmid
Hallo dames en meiden van Overijssel, het mooie weer komt er weer aan en de kriebels om weer buiten te kunnen rijden op je paard worden sterker. Maar u heeft op dit moment niet de middelen om uw paard of pony te laten bekappen of beslaan? Dan is hier uw uitkomst!!! Ik ben een gediplomeerde hoefsmid die graag uw paard of pony komt bekappen of beslaan tegen betaling in natura.p.s ik sta voor veel dingen open (zoals anaal) dus heeft u op dit moment niet de middelen om het te kunnen betalen met geld dan is betaling in natura natuurlijk een uitkomst. Of lijkt het u gewoon spannend en geil om even lekker op mijn DONG te rijden voor een beslag of bekap beurt dan mag u ook altijd reageren. Vrouwen en meiden van 46 t/m 60 mogen reageren postuur niet belangrijk (wel geschoren svp)!! hopelijk tot snel ! Jouw Hoefsmid
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - follikels
Haar groeit in zogenaamde follikels. De vorm van de follikel bepaalt de vorm van de haar die eruit groeit. Zijn ze rond en recht, dan groeit er een ronde, rechte haar uit. Androgene hormonen (hormonen die pas worden aangemaakt vanaf de puberteit) hebben invloed op de follikels in de schaamstreek, in je oksels en op je kin. De follikels veranderen onder invloed van die hormonen van vorm. Omdat de vorm van de follikels verandert, verandert ook de vorm van de haren. In de meeste gevallen gaan ze daardoor krullen, zoals bij mij…..!
Odetta Paalvast
Odetta Paalvast - Komt een gierige man bij de bakker
Komt een gierige man bij de bakker Man: een krentenslof graag Bakker: sorry maar die gaan alleen per paar. Man: doet u dan maar een paar krenten

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook