This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Conradina
Conradina - 1 Item
hey snift! geile, vurige dame, zoekt een sexmaatje op zeer korte termijn! Ik ben getrouwd maar krijg thuis niet wat ik wil, en zoek aanvulling, ben jij ook op zoek naar alleen maar sex, mail me dan.Oh ja je kan me vinden via mijn gedragen slipje….mmmm
Conradina
schaampruikje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - lekker flink aan mijn trapleuning
Tja, waar zal ik eens beginnen? vorig weekeinde mocht ik dus op het huis passen van mijn opa ! En Daar is het voor mij altijd prijs! Meestal eet ik dan eerst al zijn beschimmelde brood op en chil ik wat achter zijn geraniums. Daarna ben ik dan meestal toch ZO geil geworden dat ik naar boven ga om vervolgens een broek van mijn opa aan te trekken. Zo'n hoge met bretels, je weet wel! Daarna laat ik me dan op zijn bed vallen en trek ik eens ff lekker flink aan mijn trapleuning. Maar ja, nu zit er dus wel een spermavlek in de broek van mijn opa……Ik heb hem maar in de kast terug gehangen. Zou hij het merken denken jullie?
Van Keulen
Van Keulen - kapster gezocht!
Welke heerlijke kapster met grote boezem en kont,geblondeerd blond brunette rood haar,leeftijd en piercingen maken niet uit,wil mijn schaamhaar regelmatig bijscheren en evt knippen? Een leuke professionele meid die daarnaast ook spanning zoekt en een leuke beloning niet uit de weg gaat....Na afloop begint het paalzitten!
Luc Coolman
Luc Coolman - masturbeerlijstje
IN DE WINKEL Ik ben een: zeer potente man Datum en uur: ergens in december rond 15u00 Waar: in paskotje Waarom: goesting Houding: rechtstaand en op da krukje Hoe: met men handen Hoe lang: 5-10 minuten Orgasme: ja veel te rap, ma t moest vooruit gaan he xd Cijfer: 7; Opmerkingen: ja de spiegel hing vol en die kleren en boxershort die ik aanhad ook en ik heb die ema ook nog teruggehangen !
Gina
Gina - naakt & gillend
Tja, 40 jaar geleden kwam ik naakt en gillend op deze wereld maar als ik nu naakt ben doet iemand anders het gegil!
Gerda Jorissen
Gerda Jorissen - kleine poes
Ook ik bloedde telkens na sex met een groter geschapen man! En doktor Hans heeft mij toen een zalf voorgeschreven met manieren om de boel vanonder op te rekken (lijmtang) . Ik denk dat ik na een half jaar ongeveer van het bloeden (en pijn) af was. Nu heb ik inmiddels een grote (geschoren) poes! Lekker toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook