This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Angela Quaedvlieg
Angela Quaedvlieg - 1 Item
Hey Geilie! Lekkere dikke kont van mij! hou je daar wel van? Mooi want ik stel deze dikke reet ter beschikking, om je op uit te leven! Sla mijn billen lekker rood en blauw! Ik wil voelen dat jij de baas bent in bed! Wil je mijn filmpjes zien? Hier staan ook filmpjes op zonder dat ik pijn heb! Maar de meeste word ik lekker de les gelezen... mmmmhhh lekker vind ik dat!!! Contacteer me als je het ook eens wilt proberen……
Angela Quaedvlieg
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - Masturbeerlijstje!
Masturbeerlijstje! Ben je nu een meisje of een jongen iedereen waagt er zich vroeg of laat eens aan. Voor sommigen wordt het een niet te missen ontspanning anderen vonden er totaal niks aan en laten het bij die ene poging. Voor beide is daar toch niks mis mee? Als we dit alles nu eens zouden bijhouden, gewoon onderstaand masturbeerlijstje invullen wanneer je het laatst gedaan hebt? Op deze manier krijgen we inzicht over wie, wanneer en waarom we dit doen. Misschien leren we nog iets van elkaar en leren we nog meer te genieten. Kopieer gewoon onderstaand lijstje in je bericht en vul je antwoorden in na de [/b] elke keer als je zin hebt het met mij te delen!
Gomez
Gomez - geitenlul
Is het nou geitelul of geitenlul?? Vroeg een vriend me laatst. Mijn antwoord: Geen van beiden, een geit heeft n.l. geen lul!!
Boudesteijn
Boudesteijn - King of Edge
ik ben de King of Edge!!! . ik doe het iets van een paar dagen.. totdat ik bij het laatste filmpje van mijn pornoarchief kom.. het beste filmpje, met mijn favoriete pr0nstar (I save the best for last).. en dan kom ik megaloads/maximum extacy...Soms als je pik echt superheet is hoef je alleen maar je pik heel zachtjes met het puntje van je vinger aan te raken, dan spuit je alles.. dus in dat soort gevallen.. neem ik even een break, totdat ie wat afgekoeld is.. PS: een ander laten doen, lijkt me moeilijk.. je hebt jezelf immers beter in controle!
Merel van der Schaar
Merel van der Schaar - mijn man zijn haar
De bomen verliezen hun bladeren zoals mijn man zijn haar. Spijtig genoeg groeit het er bij hem niet meer aan in de lente!
Hildemar Wientjes
Hildemar Wientjes - opwindend
hallo allemaal, ik word zeer opwinden van de geur van mijn kont :S en hou er ook van om iets in mijn gat te hebben…. hebben jullie dit nou ook ;S ?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook