This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marly Hausschen
Marly Hausschen - 4 Items
Anaal is wat ik wil, en zolang mogelijk tot ik uitscheur!! Ik weet ook niet waarom ik al die pijn lekker vind. Misschien omdat ik zelf geen controle heb. Ik vind het gewoon geil en wil lekker hard!! Dus heb je geen medelijden met me maar wil je me hard in mijn kontje wilt nemen? Dan zoek ik jou!! Ik wil dat je doorgaat, ook als ik stop roep. Want ik wil uitscheuren en pijn leiden!! Veel mensen verklaren me voor gek, maar als ik dit echt wil, wie zijn die mensen dan om daar over te oordelen.. Contacteer me via mijn gedragen slipjes……
Marly Hausschen
mijn slipje is al bijna uit...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Marly Hausschen
hey! jij ook hier??
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Marly Hausschen
sign
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Marly Hausschen
sssst!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - Mrs Robinson / Stacey's mom
Net als Mrs Robinson fantaseren vrouwen, zoals mijn vrouw, erover om een onschuldige jongen te ontmaagden. Welk soort jongen in aanmerking komt, is afhankelijk van de persoonlijkheid van de vrouw in kwestie: zij kan een gespierde tuinman prefereren (' Desperate Housewives'), een brave student ('The Graduate') of de vreemde nerd van een vriendengroep (American Pie). Bravere vrouwen vinden al plezier in het idee dat ze fantasieën opwekken bij tienerjongens, zoals in het nummer 'Stacey's Mom'. Deze fantasie is dan ook degene die het vaakst uitgebeeld wordt in niet-erotische films of literatuur, ondanks dat vrouwen er maar zelden over spreken. Lekker toch?
Ed
Ed - anushaar
Hoe zit het met je anushaar? Trim je die weg op het moment dat je je balhaar aftrimt? Nadeel ervan is dat je de silencer van je scheetjes wegwerkt. Of ben jij een onbehaarde fgt, zoals ik ?
David
David - Blanke sabel
Een volslanke dame uit het Arnhemse is 2 jaar geleden door haar man verlaten. Ze is de schoonmoeder van Gerard. Gerard heeft ons gemaild met het verzoek om deze kanjer eens flink te laten verwennen. Dat wordt me een opgave, want ze is niet de makkelijkste. Ze heeft n.l. nog nooit in haar leven een blanke sabel gehad. Zal dit de eerste keer worden? Na flink wat overredingskracht wil deze kanjer echter nooit meer wat anders!!!!! Geef haar eens ongelijk!
Eden
Eden - edgen
Ik ben als vrouw ben eigenlijk wel jaloers. Ik kan niet edgen, nou ja, ik kan het wel doen, maar het levert geen beter orgasme op. Bij mijn vriend vind ik het wel leuk om te teasen, maar ik kan bij hem niet voldoende goed zien of ik echt aan het edgen ben, de tekenen van het bijna klaarkomen zijn niet heel duidelijk aanwezig bij hem….jammer dus!
Eadaion den Dulkie
Eadaion den Dulkie - actieve man met een lekkere TAMPERT
Dag iedereen! Zojuist de wacht aangezegd door de RABOBANK dus maak vandaag eens kennis met mij? Ik zoek namelijk nog een aardige, spontane en actieve man met een lekkere TAMPERT om van elkaars gezelschap te genieten. Maar ook samen dingen doen die we beiden leuk vinden. Ik hou zelf erg van naaktwandelen, over tweedehands en antiekmarkten struinen en 's avonds ontspannend op de bank met een sexboekje, muziek of een pornofilm. Ook puzzelen vind ik erg ontspannend om te doen. Ik ben misschien wat ouderwets, maar wat tussen de lakens gebeurt ga ik hier niet vertellen. Ik wil er graag mee volstaan te zeggen dat dit natuurlijk ook voor mij een belangrijk onderdeel van een relatie is. Als je tussen de 50 en 69 jaar oud bent en aan mijn bescheiden (toch?) eisen voldoet dan hoor ik graag wat van je!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook