This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Helene Clevens
Helene Clevens - 4 Items
Hey foefriddert! Wil jij ook zien hoe ik meerdere keren flink klaarkom? Dat kan heel simpel, ik heb het namelijk allemaal gefilmd. Als ik veel positieve reacties krijg, ga ik meer filmpjes maken, ook met een man die me dan neemt. Ook ben ik nog opzoek naar die man, of mannen! Dus ben je zelf erg opgewonden nadat je mij hebt zien spelen met mezelf, en denk je dit wijf moet ik eens flink laten voelen wat echt lekker is? Laat het me weten! Bestel een gedragen slipje van me en geniet eerst van mijn 1ste filmpje!!! xx
Helene Clevens
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Helene Clevens
sletjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Helene Clevens
animal
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Helene Clevens
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - bel me dan snel!
Als het met jouw goed gaat, gaat het met mij ook goed. Als jij huilt, huil ik ook. Als jij verdrietig bent, ben ik het ook en als jij geil ben bel me dan snel!
Guy
Guy - De verkrachtersfantasie
Eén van de fantasieën van mijn vrouw, waar dan weer het meest over gesproken wordt, ondanks de misleidende naam. In deze fantasie dromen vrouwen vooral van dominantie, mannen, zoals ik die de leiding nemen, geen tegenspraak dulden, maar die tegelijk ook weten wat ze doen. Het gaat niet om seks tegen je zin. Deze fantasie past wel in de revival van de 'echte man', zoal bij mij!
Conny Berghuis
Conny Berghuis - haar in mijn kontslpeet
Ik heb dus pas ook geprobeerd om ook het haar in mijn kontspleet (ja, vies, ik weet het) te verwijderen. Ik kijk regelmatig naar seksfilmpjes en daar zie je dat al die vrouwen mooi roze en volledig haarloos zijn. Of dat natuurlijk is weet ik niet, maar ik heb daar wat (gelukkig kortere en kleine) haartjes (maar ze zijn ook niet allemaal blond, wat donkerder). Met een scheermesje en véééél schuim onder de douche ging het wel, maar er komen natuurlijk wel wat stoppels terug. Ik vraag me af hoe ik daar helemaal clean vanaf geraak. En trouwes, anale seks is niet mijn ding, maar als je lief je toch opeens plots daar beet heeft (een paar centimeters verkeerd mikt) of een blik op de zone werpt, kwestie van dat het toch geen afknapper wordt, toch?
Katinka
Katinka - op een klapstoel
Dag, wat denken jullie wat? Ik heb net een nieuwe pooier en voor het eerst mee naar verjaardag van zijn oma! Ik zat op een klapstoel en dacht zachtjes een wind te laten. Niet dus, door die stoel hoorde je keihard mijn wind, ik schaamde me dood! Dus als jullie je afvragen waarom ik nu een beetje mank loop weten jullie het!
Eldreiede Smulders
Eldreiede Smulders - vind ik persoonlijk een beetje too much
Echt schreeuwen tijdens het neuken vind ik persoonlijk een beetje too much - maar lekker burlen is best OK. Mijn pooier zegt meestal iets als "ik kom bijna" of "ik ga zo volspuiten" en dat vind ik prima, want dan weet ik hoever hij is, en kan ik ook mijn eigen orgasme erop afstemmen!
Herman van Veen
Herman van Veen - klusjesman
Zoekt u een betrouwbare klusser/schilder die netjes werkt neem dan vandaag nog contact met mij op. ben 7 dagen per week ook s avonds beschikbaar, p.s. voor rijpe geschoren dames is het mogelijk om mij deels of helemaal in nature te betalen! Mmmmmm Bel me snel.
Elmer
Elmer - WAKKER BEFFEN
Hoi TAMPERTS! Ik zou graag eens mijn vriendin lekker WAKKER BEFFEN! Maar het enige probleem is dat ze makkelijk wakker wordt , dus hoe ik vraag me ernstig af hoe ik haar GEDRAGEN SLIPJE nu eens af kan krijgen zonder haar direct wakker te maken. Ik sta open voor advies! Let me know, with a smile……….

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook