This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Léonie Notten
Léonie Notten - 1 Item
Hoi, Ben jij nou die lekkere stoute man die ik zoek?? Ik zou mezelf eens voorstellen. Ik heb geen relatie op het moment, lekker borsten en een kleine geschoren poes! Ik heb een slipjesscharrel gehad maar dat was niet wat ik zocht. Zoek niet iemand die alleen maar contact met mij opneemt wanneer hij zin heeft en als ik bel zijn telefoon uit heeft staan (lees AAD) Nee zo werkt dat niet. Ik hoop hier iemand te vinden die beter bij mijn behoeftes past. Aarzel niet om te mailen je krijgt altijd een gedragen slipje terug.!
Léonie Notten
lekker slipje toch?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - masturbeerlijstje
Ik ben een: zeer potente man Datum en uur: 17-8-2012 Waar: in een pashokje in de winkel Waarom: had erg veel zin Houding: staand Hoe: met men handen Hoe lang: ongeveer 6min. Orgasme: ja heel lekker Cijfer: 8/10 Opmerkingen: de broek die ik paste zat daarna vol met vlekken!
Maurits Masturbatista
Maurits Masturbatista - helga
Tja, Helga woont in een super grote villa vlak bij mij in Blaricum. Ze is gescheiden van haar man, haar kinderen zijn het huis uit. Helemaal alleen in dat grote huis vind ze helemaal niets. Ze heeft wel een klusjesman die alle klusjes voor haar opknapt. Zo ook toen ze in de tuin bezig was kwam haar klusjesman achter haar staan en vroeg of ze nog een klus voor hem had. In principe niet zei ze met een knipoog...
Luc Coolman
Luc Coolman - notermans
Sommige mannen vinden het wel aantrekkelijk om als jonge man met een oudere vrouw te zijn. Maar het kan ook zo zijn dat die man het niet eens weet dat ze veel maar dan ook veel ouder is soms kijk ik naar iemand dan denk ik whhojow die lijkt 25 terwijl ze dan bijna 35 zijn tja… En dan wanneer zo iemand verliefd wordt dan doet de leeftijd er niet meer aan toe! Denk ik dan he want ik ken zo iemand die het mee gemaakt heeft, hij heet NOTERMANS en hij valt op rijpe, geschoren dames!
Gudruna Chavez
Gudruna Chavez - vetmesten
Er zijn volgens mij zelfs mannen die hun vrouw expres ‘vetmesten’ omdat ze een fetish voor heel dikke lichamen hebben… In mijn omgeving ken ik er geen behalve AAD. In mijn omgeving heb ik het idee dat sommige mannen slank aantrekkelijk vinden, en sommige rond, maar niemand (waar van ik t weet) echt dik. Maar dan heb je het puur over voorkeur voor vorm van het lichaam, als je verliefd wordt op iemands karakter, volgt liefde voor diens lichaam vaak automatisch. Maar dat is vallen op een persoon die toevallig dik is, dat is natuurlijk wat anders dan vallen op iemands dikke uiterlijk, zoals mijn vriend AAD.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook