This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Marie van Geel
Marie van Geel - 1 Item
Heyhey leuk zo’n slipjessite! Ik ben ook erg benieuwd wat hier uit zal komen. Wat zoek ik : Een leuke knappe foefridder die toevallig op zoek is naar MIJ ! hihihihi Nou leuk dat je een kijkje bij me komt nemen. Als je mij niet leuk vind. kijk dan maar verder naar een ander gedragen slipje, En dan wens ik je verder SUCCES !!!
Marie van Geel
mijn foef (slipje zit al in de enveloppe)
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - edgen
Iemand hier die egden ook zo teringgeil vinden? Voor wie niet weet wat het is: edgen is als je rukt/pijpt tot je op het randje van spuiten zit...en dan net voor het klaarkomen stoppen of heel langzaam rukken. Dat doe je dan net zo lang tot je echt helemaal gek wordt (paarse druipende pik hebt). Zelf doen is geil, maar het laten doen door een rijpe geschoren dame met een lekker dikke kont is super. Toch?
Manuela
Manuela - dikke man
ik heb zelf een vieze dikke man en hij is reuze lief, aardig, romantisch en wat al dan meer. Ik heb liever een wat gevuldere man…. staat ook beter naast mij, een gevuldere vrouw :) Vind het mooier, aantrekkelijker… maar goed, wat is dik? Echt moddervet, waggelend door het leven vind ik ook niet mooi, bij zo’n persoon zou ik puur op de binnenkant vallen. Maar een man mag best een buikje hebben hoor… lekker om tegenaan te liggen (en een lekker dong om op te zitten! )
Carlos
Carlos - dikke vrouwen
Ik denk als je het grootste gros van de mannen zou vragen, dan vallen ze niet op dikke vrouwen. De meeste mannen vallen ook niet op magere vrouwen. Het ideaal zal voor veel mannen zijn vrouwen met borsten en billen, gewoon normale vrouw dus, maat 46 of zo. Nou dat is inderdaad geen dikke vrouw of wel?
Francis Baswofski
Francis Baswofski - een soort swingersstrand
Mijn favoriete naaktstrand gaat helaas steeds meer lijken op een soort swingersstrand (met helemaal achteraan de bi-ruimte, waarom niet vooraan???) . Ik ga graag naar dit naaktstrand omdat daar bloot en erotiek samen kunnen gaan. Maar mensen, maak er aub geen seksclub(strand) van. Overigens, de dove tachtiger waar eerder over werd gesproken is een ouwe bekende trouwe strandgast (ED) . Hij doet niemand kwaad en heeft alleen met mij écht sexueel contact gehad!
Elmer
Elmer - mijn bikkelharde péage
Hallo allemaal, normaal veeg ik mijn bikkelharde péage (na het MASTURBEREN) af aan een handdoek (en heel soms aan de gordijnen) maar gisteren was ik vergeten in deze in de was te doen. Toen mijn vrouw plotsklaps binnen kwam zag ze de handdoek met een paar grote klodders liggen en zei ze tegen me: voortaan wel een zakdoek gebruiken om je PIEM af te vegen he, TREKKERMANS!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook