This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Joanie
Joanie - 1 Item
Hoe spannend gaan we het maken ? Ik ben op zoek naar een man die net als ik open staat voor wat geile momenten op een spannende plek (parkeerplaats bijvoorbeeld). Standaard in bed of op de bank dat kan iedereen toch? . Dus als je dat wilt hoef je niet aan te komen bij mij…Maar…… sta je open voor een spannend plekje en heb je ook al een idee waar, laat me het weten want dan wil ik dat plekje misschien wel met je uit proberen. Uiterlijk vind ik niet belangrijk, wel een sexuele klik en leeftijd tot een jaar 70! Dikke kus op je tamp alvast!
Joanie
lekkere slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ray
Ray - AUTOMATISCHE deuren
Mijn vrouw “DOE DIE DEUR DICHT! BEN JE IN DE KERK GEBOREN?” Ik: “Uhm nee in een ziekenhuis met AUTOMATISCHE deuren…”
Guy
Guy - schaamhaar heeft echter ook een functie
Het schaamhaar heeft echter ook een functie, in de oertijd het was een teken dat de vrouw geslachtsrijp was, verder zorgt het schaamhaar ervoor dat de feromonen ( geurstoffen die seksuele opwinding veroorzaken) langer blijven hangen en er is zelfs geopperd dat het als stootkussen zou dienen bij het hebben van seks. Ik krijg sterk het gevoel dat vrouwen het tegenwoordig laten groeien om mij op een afstand te houden!
Manuela
Manuela - goed gevulde kont
Hee! Ik zit ergens best wel mee.. ik heb een best raar lichaam.. vind ik zelf nou is het zo dat ik qua bovenkleding xs en onderkleding m.. Ook heb ik een super smalle taille. Ook vind ik mijn kont vol en mn bovenbenen te groot.. Wat kan ik hieraan doen? Qua sport/kleding? En wat vinden jongens van een euhm goed gevulde kont zeg maar
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - exacte wetenschappen
Mannen met lange wijsvingers beter zijn in exacte wetenschappen. Dat zou dan weer te maken hebben met een ongewoon hoog oestrogeenpeil en een bikkelharde snorkel.. Menswetenschappers zouden langere ringvingers en een kleine snorkel hebben. Daar speelt het testerongehalte een belangrijke rol in. De ontdekking zou ook verklaren waarom mannelijke exacte wetenschappers vaak minder kinderen hebben, zoals ik!
Elmer
Elmer - perverse hobby.nl
Hey TOPPERS! Lezers die al wat langer wandelen, zoals ik, zullen dit vermoedelijk ook hebben: af en toe springt een SEX-sessie er met kop en schouders bovenuit, en is het wat je eigenlijk zoekt in jouw perverse hobby. Nou, ik ben dus net terug van zo’n WK-sessie en wel met dit meisje hierboven. Ze blijkt een Hongaarse, ze heeft heeft behoorlijk bijgevulde cup C/D borsten en verder een voor haar leeftijd (inderdaad rond 35 schat ik) heerlijk strak, slank lijf. Ze spreekt ietwat Duits, is aardig en vindt het leuk om wat te kletsen, maar na het douchen (hygienisch!) stort ze zich meteen op je, mmmm! YOLO toch?? (you only live once!)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook