This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Adriana Johanna Jacoba Meijerinks
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks - 1 Item
Hoi snift! Ik ben dus op zoek naar leuke ,gezellige,geile man(nen) ik hoor bij rijpere, geschoren vrouwen en en voor veel dingen te vinden ik ben meer onderdanig dan dominant doe eens een leuk voorstel en wie weet, contacteer ik je. hygiene en discretie staan uiteraard voorop ps. niet serieuse reacties ga ik niet meer op in !!! groetjessss xx
Adriana Johanna Jacoba Meijerinks
gedragen ondergoed!
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Hans Klok
Hans Klok - laat jouw anus laten bleken met laserstralen
Het is tegenwoordig ook mogelijk om de anus te laten bleken met laserstralen! . Dit is bij mijn vrouw zeer effectief gebleken. Het eindresultaat van de behandeling: ze heeft weer een fris ogend roze sterretje! Doktor Hans was de eerste die deze behandeling toepaste. Deze behandeling wordt dus door een wel door een radioloog (zonder groot rijbewijs) uitgevoerd!
Erik
Erik - Seksspel
Is het scheren onderdeel van een leuk seksspel? , gebruik dan een schoon mesje en deel dat niet met anderen. Als je het mesje van een ander gebruikt, dan loop je risico op hiv of hepatitis. Mochten er wondjes zijn, verzorg ze dan goed. Maak ze schoon met water en zeep en desinfecteer ze met jodium. Bedek ze dan, net als ik, gewoon met pleisters of plastic folie voor je verder speelt!
AD
AD - Zelf maken
Hoewel ik liever heb dat julie de beflapjes in mijn webshop kopen kun je beflapjes ook prima maken door een (smaakjes) condoom of latex handschoen open te knippen. Het oppervlakte van een opengeknipte condoom is echter wel veel kleiner dan een beflapje, waardoor er een groter risico op besmetting is!
Pormankrofsktrum Stramprosky
Pormankrofsktrum Stramprosky - bisexuele PROSTIE
Hoi schatje, ik ben een bisexuele PROSTIE! Mijn vriend is vaak op reis voor zijn werk, zodra hij weg is ben ik hier te vinden...Ik houd er van om samen te fantaseren, spannende ervaringen te delen en ben overal voor in... Ben je al nieuwsgierig en heb je zin in een ondeugend ,geil en gezellig gesprek?? Chat of bel me dan gauw.. Ik wacht op je... Dikke kus op je TAMPERTJE! xxx
Dorien Doobrovo
Dorien Doobrovo - een trekvogel!
Zo zitten er twee vogels in een boom. Zegt de ene: Zullen we HET gaan doen? Zegt de andere: Nee, ik ben n.l. een trekvogel!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook