This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Stella Agsteribbel
Stella Agsteribbel - 1 Item
Hey lekkker foefridder! Heb jij dezelfde hobbies of gevoelens als ik ? Of fantaseer je er vaak over ? Vind jij het ook leuk en spannend om jezelf te tonen, en daarbij (zeer ondeugende, kinky, erotische, of juist mooie artistieke) foto's te maken ? Maar merk jij ook dat het met de camera op zelfontspanner, op de een of andere manier maar niet echt lukt om leuke ondeugende foto's van jezelf te maken ? En kan maar niet tevreden zijn met de resultaten die je op die manier behaald ? Ik ben een vrolijke, rustige, warme, ondeugende, lieve vrouwuit Zuid Holland en zoek leuke, spannende, gezellige vriendschap met een lieve, vrolijke, sensuele, ondeugende, hete, vrijgezelle (he/bi/bi-schierige) ridder tussen de 51 en 65 jr met dezelfde hobbies of gevoelens als ik. Of een spletenlikker die er vaak over fantaseert, en die dit probleem herkent ? Een muizenvanger die het ook leuk lijkt om foto's van elkaar, of met elkaar te maken. Als het goed klikt is meer niet uitgesloten. Ervaring, uiterlijk, huidskleur, en nationaliteit zijn niet belangrijk.. Een leuke fantasie is wel erg welkom ! Ook 2 vriendinnen of zussen zijn welkom. Foto's blijven in jouw en mijn prive bezit, tenzij we samen anders beslissen ! Wie durft of weet misschien hoe ik met exhibitionisten in contact kan komen ?
Stella Agsteribbel
gedragen slip + bh
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - voorvocht enzo,
Als ik alleen ben en zit te edgen bij het kijken naar pr0n dan komt er ook die voorvocht enzo, die shit gebruik ik dan als fapglijmiddel.! Moet je ook eens proberen, lekker hoor……
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - ik ben zelf ook een gleufdier!
gleufdier: dat is een denigrerend voor een vrouw. In soldatenslang gebruikt men voor een man de benaming ook wel pindier. In het homojargon heeft gleufdier trouwens een positieve betekenis ‘leuke jongen met een aantrekkelijk kontje’. Mijn hemel, ik ben zelf ook een gleufdier!
Winston
Winston - spannende date
Als je mannen wilt ontmoeten voor een spannende date, dan kun je op de golfclub je hartje ophalen. Er zijn talloze kroegen en disco's waar je leuke kerels kunt versieren, maar je kunt ook naar de darkroom, de sauna of de golfbaan. Daar is het direct duidelijk: je komt voor geile seks. Ook kun je terecht op internet, in verschillende chatrooms en op datingsites. Op internet kun je bovendien veel informatie kwijt in je profiel, waarin je precies kunt vermelden dat je van pijpen houdt, met een condoom neukt of dat je juist kinky seks wilt. Klik hier voor meer informatie over internetdaten. Waar wacht je nog op?
Carla Kannewasser
Carla Kannewasser - erotiek of een babbel op niveau.
Klik me maar aan!! Voor een erotiek of een babbel op niveau. Ik neem alle tijd voor jou. Laat mij jou mijn fantasieën vertellen terwijl we samen tot zalige SPETTERENDE momenten kunnen komen. Vind je cammen of chatten eng? Bel me dan, ik zal je zeker vertellen wat ik lekker vind om met jouw DONG te beleven. Kusjes XXXx
bastiaan
bastiaan - liklapje
Ik gebruik steeds vaker een liklapje! Een liklapje is net als een condoom gemaakt van rubber of latex. Het is een vierkant lapje van meestal ongeveer 15 x 15 centimeter. Liklapjes hebben vaak een smaak (zoals vanille of aardbeien). De lapjes zijn bedoeld voor eenmalig gebruik. Liklapjes worden gebruikt bij beffen (het likken van de vulva, schaamlippen, vaginale opening en clitoris) en baffen of rimmen, het likken van de anus (poepgaatje). Het voordeel is dat de smaak niet zo lang blijft hangen!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook