This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Gerrie Ankerman
Gerrie Ankerman - 4 Items
Ik ben getrouwd maar kom wat te kort! Mijn man is iemand van recht toe recht aan….(bah) En ik zoek toch wel wat meer spanning in mijn sex leven!! Kan jij mij die heerlijke spanning bezorgen?? Mail me snel voor een slipje en dan wil ik je deze week wel eens lekker verwennen hoor! Dikke kus xxxx
Gerrie Ankerman
oud slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gerrie Ankerman
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gerrie Ankerman
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Gerrie Ankerman
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Dion
Dion - rauwe sex
De liefhebbers van dikke geschoren vrouwen zijn er wel (zoals ik) , maar we zijn in de minderheid. Daarnaast heb je mannen die met een vrouw getrouwd zijn en waarvan de vrouwen later, na kindjes en zo, aankomen. Dat die mannen dan niet weglopen, dat spreekt voor zich. Tegen die tijd gaat het hopelijk niet meer alleen over uiterlijk maar om de rauw sex…..
Ab Veuger
Ab Veuger - dikke kont
Heb je ook een dikke kont ( zoals dit meisje hier) ? geen nood, het blijkt juist erg gezond om een forse achterkant te bezitten. Met andere woorden, een dikke kont is gezond! Vet dat zich rond de heupen of het zitvlak ophoopt, kan namelijk bescherming bieden tegen suikerziekte. Dat komt omdat dit vet vlak onder de huid zit waardoor het gevoeliger is voor insuline, het hormoon dat het bloedsuikerniveau regelt. Zo zouden mensen met een peervormig lichaam, met vet op het achterwerk en de heupen, minder vaak te kampen krijgen met diabetes type 2. Als je twijfelt of je een dikke kont hebt, stuur mij dan even een (bloot)foto of kom gewoon langs voor een eerlijke, objectieve reactie!
Manuela
Manuela - mijn dikke reet....
Ik ben zelf ook geen slanke barbie, en zal dat ook nooit worden. Ooit (toen ik nota bene slanker was dan nu) was ik daar best onzeker over, maar sindsdien heb ik tot mijn verbazing gemerkt hoeveel mensen zich tot mij aangetrokken kunnen voelen als ik ervoor open sta. Blijkbaar was de onzekerheid de factor waarom ze niet voor me in de rij stonden, en niet de lovehandles en mijn dikke reet!
Vloon
Vloon - Een krokodildo!
Het is groen, gevaarlijk en het trilt! Wat is het? Een krokodildo!
Elmer
Elmer - Heb je even?
HEY lekkere hete OMA! Heb je even? Ik heb een aandoening, en ben benieuwd of die sexueel overdraagbaar is…..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook