This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Evelien
Evelien - 1 Item
Hallo lekkere mannen, ik ga vanaf nu ook een beetje bijklussen met mijn lichaam. Als voorproefje kunnen jullie vast mijn gebruikte slipjes bestellen (voor weinig). Ik stuur hem op met mijn telefoonnummer. Bel me dan ook godverdomme! Ik spreek het liefst af op drukke parkeerplaatsen....kusje Evelien.....
Evelien
gebruikt slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Frank Fukking
Frank Fukking - nat gras
Laatst wandelde ik met dit meisje in het park en vroeg haar: "ik vind je heel erg aardig, mag ik je alsjeblieft tutoyeren?". Waarop zij zegt: "Ach gatver, hier op het natte gras?". Nou ja.....
Poe Pen
Poe Pen - chinese les...
Hoe heet een abortus in het chinees? pingpongwegjong
Laup Trellih
Laup Trellih - dvd
Ik heb een hele mooie, geile DVP gevonden maar die kostprijs gaat per centimeter, dus voor mij is ze te duur. Iets voor jou ED??
Daniëlle Vissert
Daniëlle Vissert - Verschillende sexpartners
Ik was dus al jaren op zoek naar iemand die serieus geïnteresseerd was in kinky sex, maar ik had nog niemand gevonden die echt lekker in me paste. Verschillende sexpartners vind ik helemaal geen probleem, maar om een sexrelatie goed uit te diepen is het wel prettig als je regelmatig met dezelfde persoon naar bed gaat!
Keith
Keith - blind
Jullie weten vast hoe je iemand kunt herkennen die niet kan zien... Juist, die heeft een witte stok met rode streepjes. Maar hoe kun je nu zien dat iemand niet kan auto rijden? Dan heeft hij een wit nummerbord met rode letters en cijfers.
Ton
Ton - waarschuwing!
Nieuwe oplichters truc, LET OP! Vertel het verder, want een gewaarschuwd mens telt voor twee!!! Dit is de laatste nieuwe manier waarop je beroofd wordt. Ik heb het zelf meegemaakt op de parkeerplaats de Albert Heijn in Eindhoven Er komen 2 jonge meisjes, Russisch/Pools type, met alles erop en eraan, van ongeveer 19 jaar op je auto af. Terwijl één van de meisjes je ramen begint te wassen, komt de andere tegen Je praten. Ze buigt voorover waarbij haar borsten bijna uit haar T-shirt vallen. Onmogelijk om daar niet naar te kijken.Als je geld wil geven voor het ramenwassen, vragen ze of je hen naar hetstation kan brengen. Onderweg beginnen ze eerst met onderlinge sexspelletjes op de achterbank. Na een tijdje kruipt er ééntje naast jou en geeft je een mondmassage, maar. pas op: ondertussen steelt de tweede je portefeuille. Mij is het vorige week maandag, dinsdag, woensdag en donderdag overkomen,......vrijdag kon ik helaas niet.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook