This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Dana Baan
Dana Baan - 1 Item
Hoi foefridders! Ik zoek een sportieve snifter die initiatief kan nemen. Ook zou het fijn zijn als je netjes bent en waarde hecht aan lichaamsverzorging. Ik ben een jonge vrouw die er met de juiste man voor wil gaan. Ik ben (naakt) illustrator van beroep en graag met van alles en nog wat in de weer. Ik zie er leuk uit maar hoef hier niet per se helemaal bloot bij te staan. Jouw reactie beantwoord ik overigens wel met blootfoto!
Dana Baan
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Tanja
Tanja - een beetje preuts en verlegen
Haiiii Ook zo’n zin in een spannend of gezellig gesprek? Ik ben nog helemaal nieuw hier en best verlegen ga jij me daar overheen krijgen ? Ik ben er helemaal klaar voor jij ook? Ik ben een nog steeds goed uitziende lekker strak in mn vel uitziende vrouw,ik sta voor elk gesprek open ,al ben ik wel een beetje preuts en verlegen heb ik er heel veel zin in om met jou in gesprek te komen en steeds meer te laten zien van mezelf dus maak me gek en we zullen zeker een gezellige tijd gaan hebben!! contacteer me via mijn gedragen onderbroekjes!
Van Keulen
Van Keulen - anale seks
Behalve de extra stimuli en variatie die anale seks in de gebruikelijke seksuele handelingen kan brengen, wordt het niet zwanger kunnen raken vaak als de grootse voordelen gezien. Het penetreren van de anus en het klaarkomen daarin kan niet tot zwangerschap leiden. Desondanks moet men ook goed opletten dat het sperma via vinger- of peniscontact niet als nog bij de vagina terecht komt. Anale penetratie rocks!
AD
AD - Buttplug
Deze oppompbare buttplug is speciaal ontworpen voor de potente man! Voor 15.00 uur besteld kunnen we deze morgen al aan u leveren Kijk op onze webshop voor nog meer leuke sextoy's!!
Henk Krols
Henk Krols - ik ben hubo
Stel: er lopen 3 mannen op straat. Zegt de een ik ben hetero en ik doe het met vrouwen. Zegt de 2e man ik ben homo en ik doe het met mannen. Zegt de laatste ik ben hubo en ik doe alles lekker zelf!
Elisa Fridges
Elisa Fridges - lichaamshaar
De één houdt van veel lichaamshaar, de ander van gemillimeterde schedels en de volgende juist van een glad lijf, inclusief geschoren ballen en kont. Ik houd van het laatste, mmmmmmm

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook