This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Simone Balkema
Simone Balkema - 1 Item
Hey sexy! Yeah ! Mij noemen ze STOEIPOES ! Wil jij wel eens meemaken waarom he? Kom mijn gedragen slipje maar eens ophalen zou ik zeggen !!! ;-) dikke kus op jouw dong alvast!
Simone Balkema
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - sterretje prikken
Soa's kunnen ook gemakkelijk via anale sex worden overgedragen en de kans op overdracht van bacteriële infecties is aanzienlijk groter. Toch kan ik het niet laten af en toe een sterretje te prikken!
Melissa
Melissa - Als een penis 'breekt'
Als een penis 'breekt' betekent dit dat eigenlijk een van de zwellichamen, een soort ballonnetjes die zich vullen met bloed en zo de erectie veroorzaken, gescheurd is. Hoe weet je of je prijs hebt? Simpel: als je een knappend geluid hoort of de penis ergens keihard tegenaan slaat, de erectie verdwijnt en een zwelling verschijnt, dan is het zover. Na enkele dagen ziet de penis letterlijk bont en blauw, mmmmm
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - Gevraagd vrouwen/meisjes slipjes
Leuk dat je ff verder leest! Ik ben opzoek naar lekker ruikende vrouwen/meisjes slipjes hiervoor wil ik best een vergoeding betalen, maar wil hem ook zelf komen uittrekken( hierbij geen verdere sexuele handelingen alleen wanneer gewenst natuurlijk) Laat even wat van jullie horen!
AD
AD - Plaisir Noir
Kies nu voor deze flexibele, rubberen anale plug in de vorm van een rammelaar. Het gaat over de Plaisir Noir, die wil iedereen wil eens proberen. Bestel hem daarom vandaag nog zodat jij kunt genieten van alles wat er met deze unieke Plaisir Noir mogelijk is.De Plaisir Noir wordt geleverd in het zwart, is gemaakt van PVC en is 24 cm lang. De diameter is 2 cm. Verder is deze Phthalatevrij, dus er is geen gebruik gemaakt van weekmakers!!
Jochem
Jochem - Sugaring
Een praktischere variant op harsen is sugaring. Dit is een dikke, op honing lijkende, plakkende pasta, gemaakt van suiker of honing, citroensap en zonnebloemolie. Je kunt het zowel warm als koud gebruiken. Het is iets minder pijnlijk dan harsen en je kunt het na afloop makkelijk verwijderen: het lost op in water. Als je, net zoals ik, met een mooie gladde ronde roze anus wilt flaneren sugar hem dan!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook