This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Riet Bannenberg
Riet Bannenberg - 1 Item
Hay lekkere kerels! ik hoop via deze slipjes-site nu eens de ware Jakob vinden . Ik ben al een tijdje op zoek maar tot nu toe zonder succes. Ik ben niet zo’n type die veel uitgaat dus ik loop niet zo snel tegen een leuke vent aan. Vandaar dat ik het eens via mijn gedragen slipjes probeer.Ben jij de snifter die ik zoek?wacht dan niet langer en neem direct contact met me op! Groetjes alvast.
Riet Bannenberg
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Johannes
Johannes - Glanzende Zentai, Laarzen, Nylons/Panty, Lak, Seks, Neuken, Pijpen & Beffen
Hoi allemaal! Welke geile teef (48-70] wil de rits aan de achterzijde van mijn zentai sluiten?? Als jij de mijne sluit, sluit ik de jouwe waarna we daarna geil bezig gaan..Heb je geen zentai? Ik heb er meerdere, dus dat kan het probleem niet zijn, we kunnen ook beiden Laarzen dragen met nylons of panty.. mijn trefwoorden: Glanzende Zentai, Laarzen, Nylons/Panty, Lak, Seks, Neuken, Pijpen & Beffen. Als de klik goed is niet eenmalig, maar meerde malen per week of dagelijks! Ben jij die vrouw die net als ik de seks wil bedrijven op alle mogelijke plaatsen buiten het bed...stuur me dan snel een mailtje, zodat we binnenkort al lekker in mijn slaapkamer kunnen neuken!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - Amzone
Mijn favorite standje is “de Amzone”Bij dit standje ligt de man op zijn rug terwijl de vrouw boven op hem zit. De partners kunnen elkaar aankijken, terwijl de man een goed zicht op de borsten van de vrouw heeft. Bij dit sexstandje bepaalt de de vrouw het tempo. Wanneer de man te maken heeft met 'vroegtijdig klaarkomen' (zoals ik) kan dit standje uitkomst bieden.
AD
AD - Titanmen Rough Riderz
De Titanmen Rough Riderz is ontworpen voor al uw anale avonturen, De dildo heeft een mooie afgewerkte lustknobbel op het uiteinde en kan op de bijgeleverde, opblaasbare bal geplaatst kan worden. Niet voor beginners!
Zuster Nel
Zuster Nel - Hoe kan je de anus laten bleken?
De anus laten bleken wordt ook wel sterretje bleken genoemd. Het bleken kan op verschillende manieren; met crèmes die een blekend effect op de huid hebben, met laserstralen (via de plastische chirurg), of met gels. Kojic Zuur of Mandelic Zuur staan erom bekend de huid te kunnen bleken. Bepaalde crèmes die stoffen bevatten zoals hydrochinon, die de huid echt overtuigend kunnen bleken zijn uitsluitend op doktersrecept te verkrijgen omdat ze niet zonder risico zijn. Ze kunnen het lichaam plaatselijk irriteren. Hydrochinon is zelfs omstreden omdat de stof waarschijnlijk kankerverwekkend is. In Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk werd het gebruik van hydrochinon om die reden verboden en ontstaat er “darmtoerisme” naar de camper van Doktor Hans!
Mats
Mats - In-die-anus
Hoe noem je een homofiele indiaan? Een In-die-anus natuurlijk!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook