This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Truus Baumeijster
Truus Baumeijster - 1 Item
Hallo lekker stoute foefridder! ik ben nu opzoek naar een man die eens een beetje minder praat maar echt bewijzen kan dat hij daad werkelijk er iets van terecht brengt en me lekker kan doen klaarkomen (meerdere malen!) Overigens heb ik al enige tijd niet meer klaar kunnen komen, wie helpt mij nou eens ?
Truus Baumeijster
diverse gedragen ondergoed
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - ultra low rise jeans
Jongens, confession time! ik draag heel graag meisjesjeans omdat die stretchy zijn, precies laten zien waar mijn lul zit en of ie stijf is en omdat ze wat bil laten zien... Heerlijk toch?
vickey vriemels
vickey vriemels - mannelijke vrouwen
Als de mannelijke vrouwen mannelijk willen zijn, wie ben ik om te zeggen dat ze zich vrouwelijk moeten gaan gedragen? Niks moet, bijna alles mag. Ik vind het prima dat ze zich mannelijk willen gedragen, dat ze van andere dingen houden, als ze daar maar mee gelukkig worden. Hoe zou jij mannelijke vrouwen willen omschrijven en denk je dat de meeste mannelijke vrouwen lesbisch zijn? Ik wel!
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - Poepe soleil, of anus laten bleken, waarom?
Nog niet eens zo heel lang geleden hield niemand zich bezig met zoiets onbelangrijks als de kleur van de sluitspier. Op een bepaald moment werd het echter steeds meer een trend om de geslachtsdelen te gaan scheren. Niet een beetje scheren om de bikinilijn op het oog netjes te houden, nee, al het haar moest er in ene af. Men begon dus te scheren, te harsen, elektrisch te ontharen, te waxen, ontharingscrèmes te gebruiken, laser behandelingen te ondergaan, enzovoorts…et gebied van oksels, penis, vagina en anus. What’s next vraag ik me dan af……
Jan Peter Balkie
Jan Peter Balkie - netjes terugbetaald
Laatst bij een saunabezoekje had mijn favoriete DVP van dat moment (een Roemeense) zin om te gaan kameren. Ik gaf haar aan geen geld meer te hebben en enkel nog een drankje te nuttigen en daarna naar huis te gaan. Hier wilde ze echter niet van weten. Ze heeft me mee naar boven genomen en in mijn oor gefluisterd 'dat ze het nog wel zou krijgen'. Achteraf heb ik het netjes terugbetaald uiteraard, inclusief een presentje (pussypomp) voor haar leuke gebaar. Ik voelde me er overigens niet eens ongemakkelijk bij... immers kwam het initiatief volledig van haar. Ik denk niet dat ik nu nog problemen mee zou hebben om aan deze dame grote bedragen te lenen!
Elmer
Elmer - dameslingerie
Mijn vrouw vindt het maar niks dat ik dameslingerie draag! Ze weet wel dat ik witte en zwarte onderjurken en onderrokken heb, maar het aantal niet! En als ik het laat slingeren, ben ik het gelijk kwijt. Ook weet zij niet dat ik enkele beha’s, nylon slipjes en panty’s heb. Ik heb wel dagelijks een slipje en onderjurk/-rok onder mijn ‘gewone’ kleding aan, maar moet wel uitkijken dat ze het niet ziet. Jammer toch?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook