This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Teuntje Beijnen
Teuntje Beijnen - 1 Item
Ik wil gewoon een man treffen die mij wil met alles wat ik in mij heb. Die mijn lijf lekker vind. Die sex lekker vind. Die het heerlijk vind elkaar te prikkelen en te laten verlangen naar meer. Een man met zoveel potentie in zich dat ie geen woord nodig heeft om te willen neuken. Ik heb meer dan genoeg geile dingen te bieden. Ik hou van lekker neuken maar ook gewoon lekker strelen, masseren en de tijd ervoor nemen. Een stapje verder? Geen probleem, ik heb met lang niet alles ervaring maar ik weet dat genoeg dingen mij weten te boeien. Bestel mijn slipje and find out!
Teuntje Beijnen
klein gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - welke lekkere rijpe vrouw wil mij een keertje pijpen?
hoi dames welke rijpe geschoren vrouw wil mij een keertje lekker pijpen? p.s. ik ben goed geschapen en lekker geschoren!
Roel de Rukker
Roel de Rukker - Bleken van de anus/kringspier, wat is dat eigenlijk?
De anus en schaamstreek is vaak donkerder gekleurd omdat er wat meer pigment zit. Deze gebieden in de huid worden nog donkerder naarmate we ouder worden. Sommige mensen vinden dat lelijk en willen om cosmetische redenen de huid in die omgeving laten bleken zodat het weer dezelfde kleur krijgt als de huid er omheen. Het bleken van de huid in de schaamstreek of het rectum, heeft feitelijk alleen een zuiver een cosmetische reden. Het heeft nooit een medische reden. Verkleuringen van bepaalde delen van het menselijk lichaam zijn namelijk een natuurlijke aangelegenheid. Geef mij maar puur natuur!
Ab Veuger
Ab Veuger - geen bbs, kleine tamp en glad geschoren
Dag dames! ik ben een zeer goed verzorgde man met normaal postuur geen bbs, kleine tamp en glad geschoren! Ik ben via deze weg op zoek naar een vrouw (mag dominant) die mij met een voorbinddildo eens bruut zou willen nemen. in de tijd dat ik nog een relatie met NICOLE had gebeurde dat slechts een enkele keer. Tja, de relatie is over maar het verlangen is gebleven.... Welke eerlijk discrete en sociale vrouw zonder financiële verplichtingen heeft interesse? mocht je nog vragen hebben stel ze gerust.... p.s. leeftijd of de maat van je FOEF spelen voor deze advertentie geen enkele rol, dit in tegenstelling tot mijn andere advertenties!
Demi de Loozing
Demi de Loozing - bloed na het vrijen
Tja, zo'n twee jaar geleden ben ik gescheiden en leerde mijn huidige man kennen. De eerste keer gelijk onveilige anale sex mee gehad. Een week of wat later kreeg ik bloed na het vrijen en (na onderzoek) bij dokter Hans bleek dus dat ik chlamydia had. Mijn ex man (die ik natuurlijk als eerst beschuldigde) had echter niks en had het ook nooit gehad (kunnen ze dus ook zien in een test). Mijn huidige man (AAD) was op dat moment ook schoon maar had het wel eens eerder gehad naar eigen zeggen van een vieze wc-bril. Dus hoe ben ik eraan gekomen weet ik nog steeds niet. Volgens dokter Hans wist ik zelf heus wel hoe ik eraan gekomen was (hij duidde op meerdere sexpartners tijdens een sexfeestje bij Boudesteijn maar daar wilde ik gewoon niets van weten). Na een kuurtje gelukkig er van af hoor. En AAD vond het helemaal niet erg. Iedereen is wel eens jong geweest zei hij. Dus om een lang verhaal kort te maken. Ik weet dus nu nog steeds niet hoe ik aan de chlamydia gekomen ben, zouden er bij Boudesteyn dan toch onreine types komen?
AD
AD - Venus Penis
Dit is de Rotating Venus Penis Strap-on Roze. Een heerlijke strap on om jezelf mee te verwennen. De Rotating Venus Penis ia een veelzijdig speeltje. Hij heeft een Clitoris stimulator, een kleine stimulator om je anaal mee te verwennen en een heerlijke mini dildo voor het vaginaal genot. Er zijn 5 heerlijke snelheden voor de vibratie en rotatie, dus waar wacht je nog op, bestel hem nu en het intense genieten kan beginnen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook