This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Do Benz
Do Benz - 4 Items
Dag kerels! Ik word helemaal wild en opgewonden als de man aan mijn tenen likt. Mijn vorige vriend vond dit helaas maar niets. Weet ook niet hoe dit komt. Als jij het niet erg vind dat ik een voetfetish ben reageer maar op deze advertentie dan. Ben benieuwd of ik man kan vinden die dit niet erg vind…….
Do Benz
diverse gedragen en gebruikte slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Do Benz
bonita
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Do Benz
hey lul!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Do Benz
boops!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - Edgen is heerlijk
Edgen is heerlijk om te doen. Porno kijken en dan een paar uur volhouden. Als je dan op een gegeven moment echt niet meer kunt, dan klaarkomen. Het orgasme is dan zo intens dat het net lijkt alsof alle energie van de wereld in jouw lichaam tesaam komt……. Ik heb morgen de hele dag geblokt voor zo/n edge-sessie!
Adelheide
Adelheide - Ik zeg DILDO!
Ook ik kan me levendig voorstellen dat een dildo lichamelijk functioneler kan zijn dan een man. Er zijn posities die mijn gereedschap ιcht niet aan kan nemen zonder te breken ofzo, die een dildo wel kan bereiken. Komt bij dat een vrouw die dildo beter kan 'sturen' dan de gemiddelde man... Ik zeg DILDO!
Lance
Lance - mijn 'hobby'
Omdat ik mijn 'hobby' geheim wilde houden voor mensen die ik ken, was het voor mij belangrijk hier zo anoniem mogelijk te blijven en daar had ik dus een andere naam voor nodig. Als je daarnaast bedenkt dat ik me hier in eerste instantie heb ingeschreven om over het feit te praten dat ik me af en toe als vrouw kleed, had ik zoiets van dan kan ik mezelf hier net zo goed gelijk een vrouwennaam geven. En omdat ik Laura altijd een mooie naam heb gevonden, is dat het geworden!
Leo
Leo - Wie kan mijn toverstaf in bedwang houden?
Dag dames! Zin om een keer lekker te spelen? ;) Ik ben een lieve zachtaardige jongen die wel van een verzetje houd met een leuke vrouw. Slank, volslank, mollig, maakt niet uit. Hou vooral van mooie borsten en vind beffen wel erg lekker en jij vast ook. Jij komt bij mij op de eerste plaats en ik vind het belangrijk dat ik jou tevreden stel. Graag wil ik snel een afspraakje zonder teveel poespas eromheen waar we allebei niks aan hebben dus laat je MSN, skype, telefoon, whatever even achter. Omgeving Tiel of Utrecht, ik kan niet ontvangen, wel verplaatsen.
Elmer
Elmer - leuke zoektermen!
Hoi, zoek jij ook wel eens op: Sexy jurkjes , Clubwear, Erotische Lingerie,Leer, Bodystockings, Catsuits, Lak, Babydolls ,Latex, Kousen, Panties, Zentai ,Jurkjes,Slipjes,Sexy kostuum, kinky schoenen en laarzen??? ja dus! want anders had je me nooit gevonden......

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook