This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Doris van den Berge
Doris van den Berge - 1 Item
Hoi lieve mannen, nou ik kom uit Heerhugowaard. Ik ben op zoek naar een serieuze relatie, en dan ben ik op zoek naar een man die lief voor me is en mij met respect behandeld. Verder ben ik echt dol op stoute spelletjes spelen met mijn partner, en hem heerlijk te verwennen. Ben jij degene waar ik naar op zoek ben, reageer dan direct en wie weet ontmoeten we elkaar wel heel snel! Dikke zoen op je dong!
Doris van den Berge
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Jaroslava Sjveldova.
Jaroslava Sjveldova. - slipjesruiker
Wie kent er hier een slipjesruiker die luistere naar de naam ED? Zijn signalement: hij laat veel scheten, zegt geregeld ‘klootzak’ en noemt vaak twee vrouwennamen. ED komt volgens mij uit een lesbo-huishouden!
Guy
Guy - Ik val trouwens wel op jongens!
Toen ik jaar of 25 was, trok ik eens van mijn zus haar tuinbroek aan. Vond ik super zitten en heb die het hele weekend gedragen (was toen alleen thuis). Kort daarna droeg ik stiekem maillot van haar, wow. Daarna ook rokje aan en topje. Ik raakte opgewonden, waarvan ik wel schrok. Nog eens later lippen gestift en haren strak naar achteren. Omdat ik al gaatjes in oren had, heb ik grote oorbellen in gedaan. Die draag ik ook vaak gewoon dagelijks, tevens heb ik mij haar wat laten groeien. Maar overdag geen meisjeskleding. Kortom: ik vind het spannend om stiekem aan travestie te doen. Er zijn gelukkig meer jongens, zoals je ziet. Ik heb een jongen ontmoet waarmee ik dat samen doe. Hij is hetero en heeft een vriendin (die van niets weet). Ik val trouwens wel op jongens!
AD
AD - Anus of schaamstreek bleken met een gel
Het natuurlijke bestanddeel Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, is niet schadelijk en zou een blekend effect op de huid van de kringspier hebben. De stoffen worden gewonnen uit de zoethoutplant. Het resultaat laat wel even op zich wachten. Deze lightening gel is vrij verkrijgbaar. Er is een toenemende vraag naar middelen om de huid te bleken. Je vindt deze gel sinds kort ook in de webshop!
Felisberta
Felisberta - Fellatio
Fellatio is niet alleen maar voorspel. Het is natuurlijk wel deel daarvan, maar het is ook iets waar de klant heel erg van kan genieten, en soms willen ze alleen maar dat. Je kan de klant ermee stijf krijgen, maar ook juist rustig laten ontspannen als hij te snel gaat. Je kan de bui van de klant er het meest mee beïnvloeden, misschien wel net zoveel als met woorden. Doen dus!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook