This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Flapko van Bergen
Flapko van Bergen - 1 Item
Hoi! Zomaar eens iets over mezelf: ik vind het heerlijk om lekker naakt rond te lopen en doe dat dan ook zo vaak ik kan! Ik ben al weer enige tijd vrijgezel en zoek dus iemand waar ik dit mee kan delen en die lekker wil genieten met mij. Klinkt dit je niet vreemd in de oren kom maar op met je mail dan en wie weet!
Flapko van Bergen
mijn slipke
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bonnie
Bonnie - boodschappenlijstje
Hier mijn boodschappenlijstje voor de webshop: Glijmiddel, massage olie, warming gels die stimulerend werken, vibrators en dildo's, en gebruikte lingerie natuurlijk!
Edwina Plasbips
Edwina Plasbips - suggestie voor een kerstkado
Hier nog een leuke suggestie voor een kerstkado: mijn slipje..Deze lieflijke en toch zeer ondeugende pikante slip is er één voor de ondeugende, stoute vrouwen onder ons. Het kruisloze slipje heeft namelijk een sexy open achterkant voor een verrassende inkijk! Leuk afgewerkt met een prachtige kanten ruchesrand en klein, roze strikje aan de voorkant.
Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - Goed gebruik
Elk liklapje wordt maar een keer gebruikt. Tijdens de orale seks wordt het lapje niet omgedraaid, de mond blijft altijd aan dezelfde zijde. Bij het likken van de vrouw mag niet eerst de anus gelikt worden en vervolgens de vulva. Tegen het likken van de anus na de vulva is geen bezwaar. Bacteriën uit de anus kunnen namelijk een vaginale infectie veroorzaken, bij gebruik van hetzelfde lapje. Zorg dus, net als ik,dat je altijd minimaal 2 lapjes bij je hebt!
AD
AD - Finger Rimmer
Jongens! nou heb ik toch iets moois! De Finger Rimmer Set is het perfecte speeltje voor de anale beginner. De set bestaat uit drie perfect gevormde pluggen die je eenvoudig om je vinger kan schuiven. Doordat de set uit drie kleine pluggen bestaat kan je langzaam wennen aan anale stimulatie. Je begint met small, daarna medium en uiteindelijk ben je kaar voor de large. Deze anale stimulators zijn zacht en flexibel en met een beetje glijmiddel gemakkelijk in te brengen!!
rio
rio - Op het swingersstrand
Op het swingersstrand: 'Als er een koppeltje aan het vrijen is, staan er direct vijftig man op te kijken. Er zijn er zelfs die op handen en voeten tussen de toeschouwers doorkruipen om toch maar niks te hoeven missen. Zoals ik bijvoorbeeld!'

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook