This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Maartje de Wit
Maartje de Wit - 1 Item
Tja zo is het nu eenmaal. Je houdt er van of je vind het helemaal niks. Ik ben opzoek naar mannen die het lekker vinden om eenmalig eens wat af te spreken zonder enige verplichting naar elkaar toe aangezien ik al een relatie heb. Natuurlijk is het erg belangrijk dat je van een lekker vol behaard kutje houdt, want die heb ik. Wil je mij en mijn poesje eens ontmoeten? Stel je dan eens uitgebreid voor en vertel me waarom ik jou wel zou willen ontmoeten, ik hoor het graag van je!
Maartje de Wit
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rob Flesh
Rob Flesh - op school
'Jantje, noem eens 3 Engelse koningen?' Jantje: Drin-king, smo-king & fuc-king natuurlijk…
Boudesteijn
Boudesteijn - string en bh
hallo, ik zit ook graag thuis lekker in een string en doe ook graag een bh aan, ik vind dat gewoon echt super geil om te dragen, als ik bij mijn vriendin ben draag ik wel een string dat vindt zij ook lekker eruit zien als ik het draag maar een bh dragen bij mijn vriendin durf ik dan weer niet, omdat dat toch anders is.. ik heb al een keer gezegd van toen we naar de stad gingen van ik doe wel een bh aan voor de grap (meende ik stiekem wel) en toen zei ze dat doe je toch niet, ik zei oh nee dat doe ik wel hoor, maar uiteindelijk vond zij het toch geen goed idee. Jammer!
Nancy Pattion
Nancy Pattion - paringsritueel
Je kunt je van alles zeggen over innerlijke schoonheid, charme en ellegantie, karakter, vrolijkheid, maar het is gewoon bewezen dat we in eerste instantie naar het uiterlijk kijken. De meeste mannen zullen in de kroeg dan ook een gesprekje aanknopen met de vrouw die qua uiterlijk aanspreekt. Dan kom je er daarna achter dat ze vrolijk is etc. en dan kan, wat mij betreft, direct net het paringsritueel begonnen worden! Lekker toch?
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - Waarom een ander standje?
Per standje stand worden bij de vrouw andere zones gestimuleerd. Soms ligt de nadruk op het stimuleren van de clitoris, bij andere standjes wordt juist de g-plek of anus gestimuleerd. Bij mannen kan een ander standje het seksspel opwindener maken of juist zorgen dat hij minder snel klaarkomt, zoals bij mij! Veranderen van houding kan helpen de natuurlijke seksuele spanning in stand te houden. Ik zeg doen!
Josje Smit-Werkmans
Josje Smit-Werkmans - geen sm meer maar wel anaal!
hey daar. ik ben een jonge vrouw opzoek naar een klein TAMPJE om lekker af te zuigen! Nu dit lijkt me het meest heerlijke bijbaantje dat er is.. heb jij iets te bieden voor mijn mooie ronde vormen en mijn gewillige lust? (ik doe overigens geen sm meer maar wel anaal!)

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook