This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Sarah
Sarah - 4 Items
Mijn slipje ruikt zo lekker dat ik hem eigenlijk niet weg wil doen, maar ja als de prijs goed is dan stuur ik hem toch op. Voor geld doe ik n.l. alles!!!! de balletjes... XX Sarah..
Sarah
gedragen slipjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sarah
sletjes en nog eens sletjes
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sarah
dieren
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Sarah
pic
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rob Flesh
Rob Flesh - tropisch klimaat
Laatst zag ik in een bordeel de tekst: 'Met subtropisch klimaat.' Ik dacht: : "Dat wil ik wel eens proberen." Ga naar binnen en word naar een kamer gebracht. Daar staat een bloedmooie vrouw die zegt: "Kleedt u zich maar uit." ik kleed me uit en opeens doet de vrouw een grote schijnwerper aan. Ik vraag "Waar is dat goed voor?" Waarop de vrouw zegt: "Dat heb je in een subtropisch klimaat een beetje zon door de bomen." Ik denk: "Het zal wel goed zijn," en kleed me verder uit. Opeens gaat er een grote ventilator draaien. Ik vraag "Wat is dit nu weer?" De vrouw zegt: "Dat heb je in een subtropisch klimaat, een beetje zon door de bomen en een beetje wind." ik vind het wel best en kleed me helmaal uit en ga op bed liggen. Komt de vrouw eraan en plast vervolgens even helemaal over mijn kop. Ik zeg kwaad : "Waar is dit nu weer voor?" Zegt de vrouw dat het in een subtropisch klimaat met een beetje zon en een beetje wind, af en toe ook regent. Ik spring van het bed en kleed me weer aan. Vraagt de vrouw: "Wat ga je doen?" Zegt ik "Je denkt toch niet dat ik met dit kutweer ga neuken!"
Angela Chang
Angela Chang - heel veel geluid
Zelf maak ik tijdens het neuken wel heel veel geluid - niet als ik het zelf alleen doe, maar wel met een vreemde man erbij. Het gaat vanzelf, het is fijn om je te laten gaan. Als we het zachtjes moeten doen (logeren, op een festival in een tentje) kom ik toch minder intensief klaar dan wanneer ik een hard geluid kan maken!
Ger Gansefles
Ger Gansefles - sterker
Ik ben over de jaren heen een stuk sterker geworden. Vroeger toen ik 18 was en ik een stijve had, moest ik hem met twee handen naar beneden drukken. Nu ben ik 54 en kan ik hem met ιιn hand naar beneden drukken!
Henka Booy
Henka Booy - Lieve Boudesteijn
Lieve Boudesteijn, ik wil het zo graag eens met mijn man op een bootje doen. Hoe leg ik dat aan?
Ronald
Ronald - nieuwsbericht
Nieuwsbericht "De Amsterdamse Spermabank heeft deze week een homo aan de deur gezet." Hij dronk tijdens het werk
Jannie Buma
Jannie Buma - weer eens in mijn broek gepoept.
Ik heb vorige week ook weer eens in mijn broek gepoept. Op mijn werk. Al steigerend onderweg naar de wc….. Ik redde het dus niet. Op de wc heb ik mijn onderbroek uitgetrokken en in de afvalbak daar gepropt. De rest van de dag dus maar sliploos rondgelopen. Verdorie, het was een slipje die hoorde bij de BH die ik aanhad, maar ik ging dat ding toch echt niet mee naar huis nemen. Arme schoonmakers die die bakken moeten legen…………
Bart Bil Beuker
Bart Bil Beuker - leuk rijmpje...
Een jonge gymnasiaste uit Epe had van de taal niet veel begrepen zij vroeg na de daad -haar mond zat vol zaad- "Heb ik je nu gepijpt of gepepen?"
Carlee
Carlee - stoere Sjohnny
Hey! Dit weekend zat er bij ons in de lunchroom zo’n stoere Sjohnny met zijn sletje te lunchen op de loungebanken in de zon. Toen die aap opstond zag je nog een gore natte zweetplek van hem op se kussens. Neem eens een voorbeeld aan vrouwen! Die gaan toch ook niet in hun blote tieten lunchen? Doe dus gvd een shirt aan. Bloot lopen doe je maar bij het water of in de dierentuin!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook