This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Nolllie Wolf
Nolllie Wolf - 1 Item
Hey sexy! Ik moet je, denk ik , teleurstellen ik ben n.l. niet zomaar 1 van de singles die opzoek is naar vastigheid in de vorm van een relatie.Ik heb al een relatie namelijk! Wat ik wel zoek.?? Passionele, vurige, intense, lekkere, grove seks!. Ik hoop dat jij mij kan bieden wat ik nodig heb, dus hoop dat je ook snel zal reageren op mijn gedragen onderbroek!
Nolllie Wolf
stout slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Annelies van der Pies
Annelies van der Pies - DVP’s
HEY DVP’s, goed onthouden: gij zult niet stelen want de overheid duldt n.l. geen concurrentie... !
Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - maîtresse toegestaan
Hoe ga je om met andere vrouwen dan die van jou? Welke vrouwen staan open voor attenties en kun je beter mijden? Maar ook: Hoe denkt jouw vrouw en hoe gedraag je je, wanneer je je in haar vertrekken bevindt? Hoewel een te intieme omgang met de vrouw van anderen wordt afgekeurd, is het hebben van een maîtresse toegestaan mits het respectvol gebeurt voor alle partijen! Lekker oprekken toch?
David
David - honger of dorst
Over het algemeen verblijf ik meerdere uren in een sauna. Het gros komt tussen 15:00 en 18:00 binnen, en verlaat tegen 22:00 het pand. Er zijn zelfs van die beren die van 'elf tot elf rondhangen! Wanneer je vier uur of (veel) langer ergens bent, dan is het onherroepelijk dat je honger of dorst krijgt. Zeker wanneer je in een club bent op een tijdstip waarop je normaliter een maaltijd nuttigt!
Slettie
Slettie - oproep
Is er hier beslist een geile man of jonge vent en die zoekt een geile slet zonder taboes? ik bied mij aan voor geile spelletjes behandelingen soft sm, oprekken, plasseks, anaal alles is mogelijk! .Geile lik van een sletje……
Notermans
Notermans - iets extra's
dag dames, ik zoek iets extra's wat ik in mijn relatie te kort kom. woon in de buurt van Roermond en kan ontvangen en naar je toe komen. P.s.heb geen nog ervaring met mannen ben wel benieuwd. dus jouw man mag ook reageren. verdere blootfoto's via de mail hete kus Mij

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook