This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Josje Zalm
Josje Zalm - 1 Item
Hey hallokes! wat goed dat je het aandurft om verder te kijken. Men vind mij extreem in bed omdat ik toevallig van plassex hou, ik weet dat er echt wel mensen zijn die er ook van houden maar blijkbaar durven ze het niet toe te geven. Ik ben ook gek op aparte lingerie maar ook op sexy lingerie. Durf jij het aan met mij en wil je alleen het plezier en niet de lasten. Dan daag ik je nu uit om mij een mail te sturen en wie weet mail ik je dan wel snel terug voor heerlijke sex en dan heb ik ook nog een verrassing voor je. Dus kom op en klim in je toetsenbord hihi en stuur me een bestelling van mijn lekkere gebruikte slipjes!
Josje Zalm
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bert Brulbeer
Bert Brulbeer - laten besnijden
Ook ik heb mij maar laten besnijden om hygiënische reden!! ik had n.l. veel last van een smegma en dat stinkt behoorlijk kan ik jullie verzekeren.. Ik heb me lekker strak laten besnijden zodat de eikel altijd ontbloot is. Doktor Hans heeft mij toen een goed advies gegeven en de operatie in zijn camper uitstekend uitgevoerd! Tip: als je weer aan aftrekken begint wrijf dan eerst baby of talk poeder met duim en wijsvinger over jouw eikel (zodat er snel een hoornlaagje ontstaat) p.s. een besneden DONG is een feest!
Chantalle
Chantalle - ik doe alles
Hoi allemaal; ik doe alles! ook plas maar als je poep wilt dan moet je wel 10 euro bijbetalen! stuur me gewoon een e-mail met een blootfoto…..
Boudesteijn
Boudesteijn - rukken als iets slecht
Ik zie niet in waarom veel rukken als iets slecht zou moeten gezien worden. Iemand die veel rukt en dus ongevoeliger wordt of meer impulsen nodig heeft om klaar te komen, zal het vaak tijdens het "liefdesspel" langer kunnen trekken, wat dan weer een voordeel is!
Angela Quaedvlieg
Angela Quaedvlieg - Vlieg op de ruit
Een man en vrouw zitten in de auto en hebben verschrikkelijke ruzie. Opeens grijpt de vrouw een mes, snijdt de penis van haar man eraf en gooit hem uit het raam. Achter het stel rijdt een man met zijn 9-jarige dochter. Het meisje is net druk aan 't praten als plots de penis op de voorruit van de auto smakt. Verbaasd vraagt de dochter: 'Pappa, wat was dat?' Om zijn dochter niet bloot te stellen aan enige vorm van seksuele zaken op deze jonge leeftijd antwoordt de vader: 'ach,dat was maar een vlieg.' Hij zet zijn ruitenwissers aan en weg is die vlieg. Het dochtertje blijft enige tijd met een verwonderde blik zitten en na enkele minuten zegt ze: 'Hij had wel een dikke lul zeg'
NICO
NICO - met mijn vrouw naar de sauna
Laatst ging ik met mijn vrouw naar de sauna. Bij het binnenkomen krijg je twee handdoeken en een sleuteltje van een opbergkastjes. Je gaat naar de gemeenschappelijke kleedkamer waar je al meteen je ogen kan uitkijken. Het publiek is er zeer aangenaam gemengd! Iedereen loopt er met de handdoek rond om het wat beschaafd te laten lijken. Maar uiteraard doen velen hun handdoek af om in de jacuzzi, stoombad of wat dan ook te gaan. Dus dan zie je ook al heel wat lekker bloot en dat vond ik best prikkelend. Het is toch een beetje een fantasie die echt werd!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook