This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Guusje Zeegers
Guusje Zeegers - 1 Item
Hoi foefriddertje! Ik hoop dat mijn foto een beetje jouw aandacht heeft getrokken want dat is wat ik zoek eigenlijk. Een man die lekker met mij wil buiten spelen, wat voor weer het ook is. Als we lekker kunnen genieten samen dan hebben we het altijd wel warm. Ben jij buiten net zo wild als ik wacht dan niet langer en laat wat van je horen via mij gedragen ondergoed…..
Guusje Zeegers
mijn lekkere slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Christel de Fistel
Christel de Fistel - de kont van mijn vriend
Zo ben ik nu helemaal gek van de kont van mijn vriend! Ik zou er ook graag eens aan/ in zitten. fantaseer vaak over een voorbinddildo en hem dan nemen! Ik heb dit nu een paar keer aan hem verteld, maar hij twijfelt, omdat het gewoon niet zo hoort. Jammer he?
Rienk
Rienk - samen met mij mijn vrouw te masseren
Hoi,Wat vind jij ervan om samen met mij mijn vrouw te masseren?? Ze ligt als jij binnenkomt al naakt op de massagetafel te wachten met een blinddoek voor. Wij masseren haar achterkant 15 minuten en vervolgens haar voorkant ook 15 minuten. Na dit half uur mag jij op de tafel gaan liggen en zal ze jou aftrekken.Als wij haar masseren strelen we met warme olie haar hele lichaam in. Ook mogen wij met onze handen over haar lekkere gladde kutje strelen en haar clitoris stimuleren.Lijkt dit jou wat en vind je 30 euro niet duur, neem dan snel contact op met me!
Guy
Guy - gaysauna
Ik vraag me of hoe het er aan toe gaat in aan gaysauna. Je komt binnen en moet direct naakt? of in zwembroek? of handdoek rond je middel? Heeft iedereen daar openlijk seks, mag je daar gewoon met een stijve rondlopen? of hoe gaat dat nou eigenlijk?
Peter Reetveter
Peter Reetveter - dameskleding en ondergoed
Jullie weten het misschien nog niet maar ik kom er sinds kort voor uit dat ik ook graag bh's en strings draag! ook topjes en jurken enz enz. ben ik nu dan ook een travestiet en of homo? Ik hoop het!
Malon
Malon - Genderfluid en Pansexueel
Hi, Ik ben Genderfluid (wat betekent dat hoe ik me voel: jongen, meisje, beide, geen van beide, iets anders; constant verandert) en Pansexueel (voor mij betekent dat vooral dat ik niet om lichaam geef, maar vooral om persoonlijkheid, het grootste verschil met bisexueel is dat bisexueel gaat om 2 geslachten, bijvoorbeeld jongen meisje, en pansexueel voor alle geslachten, dus jongen, meisje, trans-jongen, trans-meisje, dubbelgeslacht, geen-geslacht etc.; daarnaast is het voor mij ook dat ik verder ook niet op andere uiterlijke kenmerken oordeel, maar dit kan uiteraard weer verschillen voor anderen) het grootste deel van de tijd voel ik me meer meisje, verder val ik vooral op zorgsame, intteligente mensen, een persoonlijkheid die voornamelijk bij meiden voorkomt! Ik voel me hier prettig bij, maar ik vind het moeilijk om dit ook in de praktijk goed uit te voeren, omdat ik bang ben dat mensen me raar vinden, Ik kleed me opzich wel vrouwelijk, maar wel met mannekleding, maar thuis draag wel eens meiden dingen, zoals dingen in mijn haar, of roze sokken, gewoon kleine dingen dus! Ik heb wel eens in winkels een beetje bij vrouwen dingen gekeken, maar noch niet gedurfd om 't te passen, laat staan 't te kopen. Misschien volgende keer…..

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook