This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Keesje van der Zee
Keesje van der Zee - 1 Item
Hey jij daar!, wat fijn dat je de moeite neemt om bij mijn advertentie te kijken. Tegenwoordig vinden mannen een glad geschoren poesje helemaal het einde, maar een goed bijgehouden harig poesje is volgens mij ook echt niet mis. Vind jij het ook lekker om met een harig poesje te spelen? laat het me dan weten via mijn gedragen slipjes……
Keesje van der Zee
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Vanessa Robbinson
Vanessa Robbinson - borsten
Veel vrouwen hier zijn volgens mij niet zo tevreden over hun borsten. Ze willen n.l. altijd grotere of kleinere of meer stevige borsten. Maar de vorm en grootte van je borsten zijn een kwestie van erfelijke aanleg. Je hebt er dus geen invloed op. Soms worden ze wat kleiner als je afvalt en wat groter als je aankomt. De grootte of vorm van je borsten heeft trouwens niets te maken met hun gevoeligheid: kleine borsten zijn volgens mij net zo gevoelig als grote borsten hoor!
Luc Coolman
Luc Coolman - buitensex
De temperatuur stijgt en ik ben gek op buitensex! En ja helaas is het hier niet altijd weer ervoor maar ach dan doen we het toch gewoon jouw auto? Ik ben ruimdenkend, speels en heel stout. Knuffel!
Wilma Kainda
Wilma Kainda - wild vreemde in bed te duiken
Ik heb nog steeds het ouderwetse idee dat je enkel seks moet hebben met iemand die je graag ziet. Plus, ik vind de gedachte om met een wild vreemde in bed te duiken haast afstotend. Je weet niets over die persoon (ziektes, darmpatiënten, hygiëne, ...)
Arry in de Warry
Arry in de Warry - Pansexueel en Bisexueel
Wat is het verschil tussen Pansexueel en Bisexueel? En is er hier iemand pansexueel?
Elmer
Elmer - Je kunt dan gewoon je slip of string aanhouden
Een erotische massage is echter niet alleen voor de ontvanger leuk, maar natuurlijk ook voor mij, de masseur. Vandaar dat je me op deze site tegenkomt. Mocht je toch wel een erotische massage mee willen maken, maar wil je eerst wel eens zien wie dat dan gaat doen. Misschien gewoon eens langs komen voor een echte en normale ontspanningsmassage. Je kunt dan gewoon je slip of string aanhouden hoor. De kans is groot dat je me daarna volledig zult vertrouwen en een afspraak gaat maken voor een heerlijke erotische massage.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook