This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Janneke Zuigers
Janneke Zuigers - 1 Item
Hallo, ook ik heb geile kriebels. Het weer wordt steeds aangenamer, de temperatuur stijgt en mijn verlangen naar sex ook. Ik heb ontzettende zin in sex, het liefst in de buitenlucht als het kan. Maar andere spannende plekjes ben ik ook voor in hoor. Hou jij net als ik van sex op spannende plekjes stuur mij eens een berichtje dan. Ik heb wel weer eens zin in een spannend en geil avontuurtje (met oprekken!) ! Geil likje alvast!
Janneke Zuigers
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Brooke Snackberry
Brooke Snackberry - achternaam van haar man
De traditie wil dat de vrouw bij haar huwelijk de achternaam van haar man aanneemt, eventueel gecombineerd met haar eigen achternaam. Sinds de vorige emancipatiegolf zijn er ook gehuwde vrouwen die hun eigen naam handhaven. Is dat een goede ontwikkeling? Ik vind van niet….
Pippa Lee Suk
Pippa Lee Suk - Een succesvolle man
Een succesvolle man is een man die meer verdient dan zijn vrouw kan uitgeven, een succesvolle vrouw is een vrouw die zo'n man vindt!
AD
AD - besneden penissen
ik heb een ongelooflijk zwak voor besneden penissen. Zo veel dat je het wel een fetish kan noemen. (ben ik raar?) Probleem: zelf ben ik ook niet besneden al zou ik dat wel massa's graag willen zijn. Sinds mijn 20ste heb ik permanent mijn voorhuid teruggetrokken om te lijken alsof maar nu vraag ik me af of het toch niet de moeite is om de stap te zetten. Daarom hoop ik dat ervaringen van jullie me kunnen helpen!
Herman van Veen
Herman van Veen - Desperado's
In iedere club zie ik altijd wel een aantal Desperado's! Dat zijn van die gasten die in een club weinig of geen succes hebben, en daardoor wanhopig gedrag ten toon gaan spreiden, wat op de overige bezoekers (zoals bij mij) als zeer irritant en opdringerig overkomt!!!
Leo
Leo - met mijn vrouw naar de sauna
Laatst ging ik met mijn vrouw naar de sauna maar zij moest wel wennen aan de directe sfeer. Sommigen kijken je uit interesse recht in de ogen, soms zonder glimlach, en dat kan even confronterend lijken. Maar je hoeft er echt van niemand bang te zijn. Afwijzingen gebeuren vriendelijk en zelfs als een geilaard wat achter je vrouw aan blijft lopen, moet je die gewoon negeren. Voor de meesten staat seks voorop dat doet wel een wat dierlijke sfeer ontstaan. Maar je kan er ook gezellig kletsen en zoals gezegd, er is nooit een 'dreigende' sfeer. Misschien kan deze informatie zinvol zijn voor wie er niets vanaf weet, het kan ook drempelverlagend zijn, hoewel ik dit niet als reclame bedoel: iedereen moet vooral doen waar hij zin in geeft, zo ook mijn vrouw! . Denk er het uwe van maar oordeel niet over mensen die er heen gaan.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook