This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Hendrika Maartens
Hendrika Maartens - 1 Item
Beste allen, Ik ben al twee jaar in een relatie met de man van mijn leven. In het begin van onze seksuele ontdekkingstocht had hij bijzonder veel moeite om klaar te komen. Toen hij mij vroeg om het condoom achterwege te laten bij anale seks, heb ik dat toegestaan toen ik met het gebruik van een klysma begonnen ben. Ik voel mij heel veilig als ik zo'n klysma gebruikt heb: ik kan dan echt genieten van anale seks zonder me zorgen te maken over de hygiënische kant van de zaak. Ik kan zelf genieten van rimmen, iets waar ik vroeger niet voor open stond. Sinds onze relatie ben ik ook veel bewuster van mijn anus: ik weet perfect wanneer ik voor het laatst naar de wc ben geweest en of het gebruik van een klysma als voorbereiding op anale seks gewenst is of niet. Die bewustwording heeft ook gemaakt dat er nooit meer iets onhygiënisch is voorgevallen! Als jullie het ook een keer willen proberen bestel dan snel een lekker gedragen slipje van me! xx
Hendrika Maartens
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Thomas
Thomas - 80% besneden om masturbatie tegen te gaan
In de jaren 60-70 werd in America 80% besneden om masturbatie tegen te gaan. Hetzelfde bij Joden en Moslims. Enkel (vaginaal) contact is dan nog mogelijk maar als je eikel ongevoelig is kan je erg moeilijk nog klaarkomen. Daarom hebben Amerikanen altijd glijmiddel nodig om te kunnen masturberen...met een ongevoelige verminkte penis! Doktor Hans raadt het dan ook ten strengste af en een besnijdenis enkel toe te staan in erg uitzonderlijke gevallen zoals zware ontstekingen!
Guy
Guy - BLOND SLETJE.NL
Hey Pssst, jij daar LEKKER BLOND SLETJE: je bent, wat mij betreft, nooit te blond om te leren !
Poe Pen
Poe Pen - mini piemeltje
Ta, Ook ik heb ook een mini piemeltje.... (11x4cm). Ik merk wel dat ik hiermee helaas de grotere, rijpe, geschoren vrouwen niet echt mee kan bevredigen! Sterker nog als ze mij aftrekken verdwijnt mijn pikkie gewoon in hun handpalm, of ze vermorzelen alles in hun hand.....Uiterst jammer weer!
Laup Trellih
Laup Trellih - een vorm van interactie
Als het gaat over seks met iemand die ik niet of amper ken, dan neen. Dat stoot me ergens af. Ik wil een vorm van interactie hebben met die persoon. Niks gedragen slipjes, cuddly of liefjes, maar iets van persoonlijkheid Eenmalige seks met iemand die ik al een beetje ken, sure. Ik heb verdomd veel moeite om die grens te bewaren. Als ik iemand leuk en aantrekkelijk vind, wil ik er wel mee in bed belanden, zonder dat dat meer hoeft te worden. Maar een one night stand met iemand random die ik via deze slipjessite opgepikt heb, nope nooit. Ik hou dat altijd af. Dan sms ik wel iemand die ik ken. Nu er zijn zeker genoeg mannen die daar wel op aansturen, zoals mijn vriend AAD!
Gerwalta Postma
Gerwalta Postma - op "alle" geslachten
Biseksueel bekent dat je kan vallen op mannen én vrouwen, panseksueel volgens de definitie op "alle" geslachten, wat eigenlijk inhoudt dat iemand geen voorkeur heeft en geslacht totaal geen rol speelt. Dat wordt ook wel eens gender-blind genoemd. De meeste biseksuele, zoals ik, hebben wel een voorkeur voor een geslacht namelijk. Het zijn twee begrippen die echt heel erg dicht tegen elkaar liggen.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook