This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ramona Tusco
Ramona Tusco - 1 Item
Ook ik trek (als jij het wilt tenminste) je gulp omlaag, en vis ik die heerlijke harde tamp van je uit je broek, en laat ik iedereen zien hoe hard en hoe groot je bent en dat ie van mij is. Ik zou op mijn knieën voor je gaan, en nadat ik om me heen kijk naar de toekijkende menigte, zou ik je kloppende paal in mijn hete, natte mond nemen en er extra hard op slurpen, zodat ze het allemaal kunnen horen." Bel me voor een afspraak, dan vertel ik je hoe het verder gaat!
Ramona Tusco
mijn gedragen slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Pielar Sastra
Pielar Sastra - gewaagde of pikante slipjes
Hey Tamperts! Ik zeg: vrouwen houden van nieuw ondergoed, maar de meeste mannen slagen er niet in de juiste lingerie voor hun geliefde te kopen. Een vrouw, zoals ik, heeft slechts enkele slipjes waar ze dol op is, die draagt ze dan ook regelmatig. Een man, zoals mijn vriend AAD, speelt bij de aankoop niet op veilig, hij gaat voor gewaagde of pikante slipjes die helaas haast nooit gedragen worden………….
Ed
Ed - panseksueel
Als panseksueel ben je automatisch al biseksueel lijkt me. Je valt op mannen én vrouwen. Je hecht enkel geen waarde aan het geslacht dus je valt niet op mannen of vrouwen omdat het mannen of vrouwen zijn maar je valt op personen, net zoals mijn vriend AAD!
David
David - proberen te beffen
Samen met mijn slipjesvriendin heb ik verschillende zaken geprobeerd zoals mensen wel vaker doen in een relatie. Zo heb ik haar enkele keren proberen te beffen, maar het lukte me echter niet. Ik had beide keren het gevoel dat ik moest kokhalzen. Ik merkte echter geen sterke geur of smaak. Ik weet niet wat de oorzaak is. Dit is niet zo prettig en maakt me onzeker naar de toekomst toe. Ik wil namelijk mijn slipjesvriendin waarvan ik houd kunnen oraal plezieren als ze dit vraagt. Ik vroeg mij af of andere mannen dit ook al hebben meegemaakt. Wat hebben jullie dan gedaan? Weten jullie wat de mogelijke oorzaak is en wat ik kan doen?
Jos de Paalstaander
Jos de Paalstaander - iemand die haar vasthoudt
Ik denk dat ik begrijp wat dit meisje bedoelt: ze zoekt iemand waarmee ze de 'knusse' momenten kan doormaken, iemand die haar vasthoudt (= knuffelt) wanneer ze het moeilijk heeft of gewoon eens zin hebt om knus te zijn met iemand. Kortom iemand waarmee je de intimiteit van een relatie hebt, zonder de echte verplichtingen. Een persoon die voor jou een soort 'comfort'-zone vormt, zoals ik bijvoorbeeld…..
Dorien Doobrovo
Dorien Doobrovo - DONG gaan lopen sjorren
Laatst weer eens het naaktstrand geprobeerd. Ik schrijf: een vies en lelijk strand veel oude mannen die voor je neus aan hun DONG gaan lopen sjorren. Ik ga volgende week weer!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook