This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Francisca Bettronie
Francisca Bettronie - 1 Item
Hier ook een zeer stoute dame die nu al vele sex afspraakjes heeft maar het nu met wat andere mannen wil doen. Mannen die zelf ook opzoek zijn naar sex en verder niets van mij willen weten, behalve dan wat ik lekker vind en hoe je mij het beste kunt verrassen, al laat ik dat laatste toch weer het liefste aan jou over Ik hoop een jonge vent te vinden die mij wil ontmoeten voor echte en lekkere sex. Laat een bericht achter met jou gegevens en wie weet wordt het wat!
Francisca Bettronie
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Lisanne Breeschotens
Lisanne Breeschotens - hotellin DE BLANKE SABEL
Täytti tehtävänsä Caledonian hotellin DE BLANKE SABEL sijainti oli ihan hyvä: lähimmälle maanalaisen pysäkille oli lyhyt matka, ja kävellenkin pääsi keskustaan varsin sujuvasti. Hotellin BLANKE SABEL sijainti vilkkaan kadun varrella kuului ainakin 3. kerroksen huoneeseen jonkun verran@!
Rynie
Rynie - panseksuelen
Ik kan aan heel die zever niet aan uit hoor al die termen dat ze tegenwoordig gebruiken om mensen in hokjes te steken, als ik het goed begrijp zijn 'panseksuelen' dus mensen die niet aangetrokken voelen tot een man of vrouw om hun geslacht maar eerder om hun persoonlijkheid? Dan zou toch iedereen panseksueel zijn???
Frank Fukking
Frank Fukking - raadsel
Wie o wie weet welk ding ik hier bedoel? cd'tje, feestmuts, flubbertje, kapotje, kwakvanger, kutpakking, neukballon, ongemakje, penispanty, pipet, Pipi Vangkous, Pikkie Vangkous, plastic zak, racerubbertje, regenjas, rubber, schil, snotzak, vangkwak, vingerhoedje, zaadlikker, of het 25 liter ballonnetje???
Stoute Berta
Stoute Berta - Wat ben je stout
Wat ben je stout ! Wat ben je ondeugend ! je verdient slaag ! Het is altijd hetzelfde met jou, nooit kan je gehoorzamen. Ik zal deze slechte gewoonte uit je moeten slaan. Je krijgt slaag op je blote billen tot je belooft om het nooit meer te doen. Platte kletsen krijg je op je billen tot ze rood en warm zijn ! Tot ze gloeien en de hitte door je lichaam gaat. Dat zal je leren om nooit te luisteren. Foei !!!
rio
rio - Ongewenste Erectie Door Massage
Ik zou graag willen weten of andere mannen ook een erectie krijgen wanneer ze worden gemasseerd door iemand - niet eens erotisch maar gewone massage. Ik ben gemasseerd geweest en kreeg toen dus een erectie maar ik vind dat nogal vervelend in die situatie. Wat kan ik doen om een ongewenste erectie te voorkomen? Alvast bedankt voor de reactie!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook