This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Steffie Schussler
Steffie Schussler - 1 Item
Ik denk dat ik graag eens een wat oudere man zou willen ontmoeten. Om gewoon leuke dingen te gaan doen maar ook samen genieten van sex. De stoere knapen hier bakken er weinig van en ik heb wel eens zin in volwassen sex en niet even een vluggertje en dan opscheppen hoe goed het wel was. Zijn er mannen die het aandurven met deze jonge meid, dan zou ik heel graag een mail van jullie krijgen. Dan gaan we eens kijken hoe dat gaat, het lijkt mij geweldig eens een man die weet wat hij doet en niet zo nodig nog moet lopen opscheppen over alles wat hij wel kan. Laat maar horen, ik antwoord altijd terug. Hele lieve kus!
Steffie Schussler
lekker slippie
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - korte, uitdagende sportbroekjes
Zo bracht ik mijn vakantie door in Frankrijk op een camping in Normandie. Ik vind het heerlijk om op de camping zeer korte, uitdagende sportbroekjes te dragen, zodat ik mezelf zoveel mogelijk kan laten zien aan mannen die daar belangstelling voor hebben. Op een bepaald moment kwam tegenover mijn caravan een camper met daarin een prachtige man van rond de 50 jaar (Notermans) . Evenals ik: single. Toen hij mij zag knikte hij vriendelijk naar me en even later zag ik hem uit de camper komen eveneens gekleed in zo een zalig sportbroekje, waardoor ik bij iedere stap die hij deed een klein stukje kon zien van zijn prachtige gespiede billen en de perfecte overgang tussen zijn bovenbenen en zijn verrukkelijke dijen. Ik spreidde mijn benen zodanig wijd dat hij mijn slipje kon zien en een klein stukje van mijn rechter zaadbal...wordt vervolgd!
Melvin Rosbief
Melvin Rosbief - een 'dame' van de herenliefde
hey chico’s. Ik ben als het ware een 'dame' van de herenliefde, derhalve lik ik dus geen soortgenoten. Als de smaak van het kwakkwakje tegenvalt, oftewel je houdt niet van aspergesoep, kun je het nog steeds beter doorslikken (adem inhouden alleen) en dan uitspugen, met dat laatste blijft de smaak n.l. langer hangen! Dit ter info overigens......
Carlos
Carlos - KNIPPEN, of SCHEREN en daarna heerlijk EROTISCH MASSEREN
Hallo Vrouwen, Wat dachten jullie je van "KNIPPEN, of SCHEREN en daarna heerlijk EROTISCH MASSEREN"? Wat dacht je van een pittige zomers kapsel, of wil je alleen geverfd worden wil je je puntjes laten doen, dan kan dat ook. van piekjes tot bros, tot een mooie kuif middenop.. Ben jij je lange haren beu,en wil je wel lekker kort of superkort de zomer door, of wil je eens totaal wat anders, of een andere kleur. vertel me jouw wens en wellicht ben je dadelijk helemaal zomers.. Wanneer je helemaal geschoren of geknipt bent, wordt je heerlijk ingesmeerd met olie over je hele lichaam waarna je heerlijk gemasseerd wordt. Lijkt het je spannend om eens te ervaren of heb je vragen, stuur dan een mailtje..
Gerwalta Postma
Gerwalta Postma - poseren
Voor wie mag ik poseren? Wat zoek ik: geen prof… Gewoon een lekkere jongeman die weet hoe hij een dame lekker geil kan fotograferen….Wil je meer weten, mail mij dan, wie weet gaan wij het dan wel heel erg spannend hebben samen?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook