This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Masuki Hozami
Masuki Hozami - 1 Item
Ik zoek nu stiekem ook geil contact met een oudere man. Ik heb altijd al een zwak gehad voor oudere mannen. Vind ze geil opwindend en vooral echt mannelijk. Ben jij wat ouder en voel je wel wat voor een jonge mooie meid als mij laat wat horen. Ik ben intiem geschoren en heb een kleine poes. Ps. . Heb ook een auto dus kan ook naar jou toekomen!
Masuki Hozami
lekker onderbroekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - Ervaren cruisers
Ik weet dat je rond parken veel kan scoren en sinds een terrasje niet zo lang geleden weet ik ook dat er veel wordt gecruisd rond culturele cafés. Ervaren cruisers weten meestal wel enkele adressen. Doe het in ieder geval veilig want je kan heel gemakkelijk iets krijgen van mensen met veel wisselende contacten als je zelf onveilig bent!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - Slechts nieuws
Slechts nieuws voor mannen die vaak een bezoekje brengen aan de sauna, want volgens Italiaanse wetenschappers is dat schadelijk voor hun sperma. Zo bleek dat gezonde mannen die regelmatig naar de sauna gingen een lager aantal zaadcellen hadden. Bovendien kon de schade maanden blijven duren! Ik ga nu nog maar 1 keer in de week.
Conny Plassen
Conny Plassen - Een op de tien kerels kampt met een plasprobleem.
Een op de tien kerels kampt met een plasprobleem. Hoe herken je dat? • Je man moet zich vaak haasten naar het toilet en is vaak te laat. • Je man heeft overdag natte plekjes in de broek. • Je man plast meer dan 8 keer per dag of minder dan 3 keer. • Je man moet persen om te plassen. • Je man heeft een onderbroken plasstraal. • Je man druppelt lang na. • Je man moet direct na het plassen al terug. • Je man houdt de plas op. • Je man moet vaak ’s nachts plassen of plast in bed. Herken je een van deze kenmerken? Raadpleeg dan direct dokter Hans!
Poe Pen
Poe Pen - genderonevenwicht in China
Het genderonevenwicht in China dwingt steeds meer mannen tot het aankopen van sekspoppen en andere speeltjes om hun noden te bevredigen. De verkoop is het voorbije jaar met maar liefst 30 tot 40 procent gestegen. Op dit moment zijn er voor elke 136 mannen, geboren na 1980, maar 100 vrouwen. In de leeftijdsgroep tussen 30 en 39 zijn ruim 12 miljoen mannen ongehuwd, in verhouding tot 5,8 miljoen vrouwen.
Clarimonda Harzz
Clarimonda Harzz - Seks zonder gedragen slipje
Seks zonder gedragen slipje is, wat mij betreft, net als religie, er wordt teveel over gepraat en te weinig beleefd !!!
Jannie Hagelaar
Jannie Hagelaar - sexueel behagen van een vrouw
Hallo jij daar! Ben jij ook zo’n man die meer wil leren op sexgebied en het sexueel behagen van een vrouw? Ben jij door studie, carriere of andere drukke werkzaamheden of eventuele verlegenheid, er nooit aan toegekomen om veel en hard sexueel contact te hebben met vrouwen? Wil je stapsgewijs kennismaken met de wereld van erotiek? Dan is dit de ideale site om met verschillende meisjes/vrouwen in contact te komen voor een commerciële sexles/date!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook