This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Linda de Vrieps
Linda de Vrieps - 1 Item
Ik zal er niet omheen draaien; Ik ben op zoek naar een geil seksvriendje voor erbij. Dat klinkt wat onvriendelijk, maar ik bedoel alleen maar te zeggen dat ik geen vaste relatie wil. Ik ben redelijk gelukkig getrouwd maar op seksgebied is het dramatisch. Daar wil ik wat aan doen en daar heb ik jou dus bij nodig. Ik ben woon in Den Bosch. Ik heb vrij veel ervaring al zeg ik het zelf dus als je lekker verwend wil worden ben je bij mij aan het goede adres! Hoor ik snel iets van je?
Linda de Vrieps
heet slipje
Thong
0,00
0,00 / 
0,00 / 

Comments

Guy
Guy - in de kijker
Lesbische vrouwen, zoals dit meisje hier, hebben altijd in de schaduw van homoseksuele mannen gestaan. Het was vroeger zo en het is nu nog zo. Homoseksualiteit bij mannen is altijd veel duidelijker geweest. Historici konden zich makkelijker een beeld vormen van twee mannen samen, dan van twee vrouwen samen. En dit is de reden waarom er altijd meer gewag is gemaakt van homoseksuele mannen dan van lesbische vrouwen. Zowel op het vlak van literatuur, geschiedenis als in het dagelijkse leven. Maar de situatie verandert langzaamaan. Er komen steeds meer publicaties omtrent lesbische vrouwen en stilletjes aan komt deze groep ook bij mij in de kijker! Mmmm
Manuela
Manuela - Vinger in mijn kontje
Vinger in mijn kontje is .... VRESELIJK ! Maar of de rest van Nederland een vinger in hun poepert wil.... I don't know... Voor mij is het in ieder geval een grote turn off in bed en denk ook maar niet dat ik dat ik bij iemand anders ga doen, zoals ene AAD laatst aan me vroeg.
Gomez
Gomez - zonder dat het vulgair was!
Op vakantie in Spanje was er op het strand een vrouw bij wie er een klein stripje schaamhaar boven haar slipje uitstak. Het was een Franse vrouw van ongeveer 35 jaar. Ik heb ze een tiental dagen op het strand gezien. Ze was steeds topless en droeg elke dag een ander slipje; waarbij telkens een beetje schaamhaar boven haar broekje uitkwam. Het was dus echt opzettelijk gedaan. Het was een verzorgde en geraffineerde vrouw met klasse. Het schaamhaar was ook heel netjes bijgeschoren; een smal verticaal stripje van ongeveer 2 cm dat je kon zien. Over smaak valt natuurlijk te twisten, maar mijn vrouw en ik vonden het heel erg sexy zonder dat het vulgair was!
Hans Klok
Hans Klok - puur voor de spanning
Dames, ik ben goeduitziende lieve man die op zoek is naar sex met vrouwen die ik niet ken en verder niks mee wil. Dit doe ik puur voor de spanning. Als je intresse heb stuur een mail, wie weet word het nog wat.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook