This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Maria Hemmerts
Maria Hemmerts - 1 Item
Hey foefridder! Ik zeg het maar gelijk eerlijk ik kan wel de hele dag sex hebben. Mijn vriend werd het teveel en die is er vandoor gegaan. Het leek me wel een goed idee nu via internet een vriend te zoeken die net zoveel zin heeft als ik. Kom je snel mijn gedragen slipje halen?? Xx
Maria Hemmerts
hot panty!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Bennie Dom
Bennie Dom - regelmatig masseren
Ik laat me regelmatig masseren. Ik vroeg de eerste keer of mijn slipje aan of uit moest. Voor de masseuse maakte het niet uit. Goed, ik besliste om naakt op de massagetafel te gaan liggen. Ik lag op mijn buik. Een handdoek werd over mij gelegd. Die verdween toen ook mijn rug werd gemasseerd. Na ongeveer een uur mocht ik me omdraaien, en opnieuw werd de handdoek over mij gelegd, zij het wel van mijn schouders tot aan mijn navelbuik. Dus daar lag ik dan in mijn blootje. Toch best een beetje opwindend. De masseuse begon aan mijn voeten, daarna onderbenen enzovoort. Zonder dat ze me direct in de buurt masseerde, is mijn penis toen wel stevig gegroeid, maar een erectie kon ik nog net onderdrukken. Daarna ging de massage naar mijn bovenbeen tot net aan mijn lies. Verder niet. Dan verdween de handdoek, opnieuw héél spannend, zo helemaal naakt en wetende dat ze gewoon vlakbij stond en alles kon zien. Ze masseerde mijn romp, eerst tot even onder mijn navel, maar dan ging ze verder, naar mijn schaamstreek. Waarschijnlijk omdat ik me al enige tijd intiem volledig kaal scheer, werd ik gemasseerd tot hooguit enkele centimeters van mijn piemel. En ja, ik kon een joekel van een erectie niet langer onderdrukken. Ik heb me onmiddellijk verontschuldigd, maar ze antwoordde dat ik me niet hoefde te schamen omdat het normaal was. Mijn erectie heeft erg lang geduurd. We hebben er nog grapje over gemaakt. De volgende keren dat ik me bij haar heb laten masseren, gebeurt het soms nog wel eens, maar ik maak me er niet meer druk om. Als ik achteraf thuiskom, heb ik wel altijd ongelofelijke zin.
Van Keulen
Van Keulen - prestaties van een penis minder worden
Het is toch geen geheim dat de prestaties van een penis minder worden met de leeftijd. Minder testosteron ligt hierbij aan de basis: het duurt langer om hem op te winden, langer voor hij helemaal in erectie staat, langer om een orgasme te bereiken en langer om opnieuw opgewonden te worden. Helaas maar waar…..
Pamela van de Sterre
Pamela van de Sterre - panseksueel
Ik vraag mij overigens af. Kan je panseksueel en biseskueel tegelijkertijd zijn? Zo nee, waarom niet?
Stella Agsteribbel
Stella Agsteribbel - stel je voor:
Stel je toch eens voor: een abortuskliniek met een minimale wachttijd van 9 maanden.......
Winfried
Winfried - via de webcam
Laatst een leuk meisje via de webcam ontmoet. Ik moest van haar wel direct langskomen (haar pussypomp stond immers al aan) maar dat was meer dan 1,5 uur rijden! Zegt ze: Als ze toch geen sex met mij kan hebben, dan maar met haar eigen moeder. Haar moeder (een aantrekkelijke rijpe, geschoren dame) komt er vervolgens naakt bijzitten en ze beginnen elkaar te strelen……….Was ik er nou toch maar heengereden!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook