This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Anja Ringsredder
Anja Ringsredder - 1 Item
Hoi lekkere stoute man! Ik zoek een goedverzorgde man die het leuk lijkt om af en toe met mij te genieten, leuke dingen doen en wie weet kunnen we er een geile avond van maken samen. Ik hou erg van seks, heb veel ervaring en ook jongere mannen mogen reageren mits ze maar een grote, dikke tamp hebben! Xx
Anja Ringsredder
mijn hete slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Sander
Sander - naaktmodel
Hoi, ik ben een kerel die graag in het bijzijn van anderen naakt wilt zijn en wil werken bij event. parties, als naaktmodel, als reclameobject, Ik ben voor heel veel in en ken weinig taboes. Ben woonachtig in Breda en zou ook graag in die omgeving mezelf bloot willen geven. Ook voor theater of als figurant ben ik beschikbaar. Ik hoop van u te horen.
Chloe
Chloe - sletje
Betrapt!! :) nee grapje schatje, je hebt mij juist gevonden voor een hete seks afspraakje in ruil voor wat geld stel ik mij beschikbaar als een sletje. Ik doe verschillende seks afspraakjes en kan me ook verplaatsen. Ook truckers mogen reageren. Ik ben kom uit Coevorden. Omdat ik in bezit ben van een auto kan ik me verplaatsen door de hele regio. Ik doe pzc pmc, ik ontvang anaal zowel geef ook een anaal met een strap on. Heb jij zin in seks dan ben ik de juiste vrouw hiervoor. Laat wat horen.
Johannes
Johannes - leuke meisje
Laatst kwam ik op vakantie een leuke meisje tegen! Na de voorstelronde bleken we beiden ontzettend te houden van seksworstelen, waarbij we elkaar tongzoenend onze krachten zouden meten tijdens een eindeloos lekker spierbundelgevecht. Uiteraard helemaal naakt! Al gauw zaten we elkaar heerlijk uit te dagen. Op de camping was iets verderop een soort seksveldje, waar mensen in de vrije natuur in het openbaar met elkaar bezig konden gaan op een manier die zij het lekkerst vonden om hun seksbehoeften te botvieren.In ons gesprek bleek al gauw dat we beiden genoten van de gedachte om zoveel mogelijk mensen als toeschouwer te hebben bij ons erotisch samenzijn...Wordt vervolgd.
Gomez
Gomez - unsere Gesundheit.
Das ist neu: onanieren gegen Krebs. Die Häufigkeiot wird wohl unterschiedlich sein müssen, aber irgendwie wird es schon getroffen werden. Tun wir auch etwas für unsere Gesundheit!
Willemien Wittebol
Willemien Wittebol - gesneden wit brood
Komt een man bij de bakker Man: een heel gesneden wit brood graag Bakker: wilt u er pleisters bij? Man: graag, want ik zie het verband niet.

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook