This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Maria Lambers
Maria Lambers - 1 Item
Ik ben gescheiden en heb een actief sociaal leven. Zo ben ik ook lid van de huisvrouwenvereniging! Ik ben nu op zoek naar een man die geen relatie wil maar wel af en toe behoefte heeft aan knuffelen en vrijen. Ik heb ook meer vriendinnen maar die durven niet op deze slipjessite zichzelf aan te bieden!
Maria Lambers
lekker slipje!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Ger Gansefles
Ger Gansefles - nuttig maken voor een vrouw
Dag dames, mijn jonge heer hangt er vaak bij en wil zich weleens nuttig maken voor een vrouw. Orale en vaginale werkzaamheden doe ik met plezier. Ben verder intiem geschoren en goed geschapen.
Guy
Guy - pansexueel
Ik zie mijzelf ook als pansexueel. Waar het naar mijn mening verschilt van bisexueel, is dat een bisexueel iemand valt op mannen die enigszins zich als man gedragen en vrouwen die zich min of meer vrouwelijk gedragen, terwijl een pansexueel iemand op bepaalde trekjes en persoonlijkheden valt waarbij het niet uitmaakt van welk geslacht die persoon is. Ik val bijvoorbeeld op een stoere ietswat jongensachtige, stille meid, maar ook op leuke, speelse, maar wel stille jongens. Zeker als iemand kunstzinnig is. Maar ik heb niet veel met lipstick lesbiennes of een beetje androgyne mannen.
Ab Veuger
Ab Veuger - Hollander kwijt
Komen drie belgen bij het politiebureau. zeggen ze "wij zijn onze hollandse vriend kwijt" vraagt de agent "hoe ziet hij eruit?" Zeggen die belgen "hij heeft zwart haar." Zegt de agent "dat heeft iedereen hier." zegt een van de belgen "Hij heeft drie lullen". zegt de agent "daar hebben we wel wat aan, maar hoe weet je dat hij drie lullen heeft". "nou," zegt de belg, "toen we vanmorgen in het hotel aankwamen zij de ober, "hee daar heb je die hollander met die drie lullen"
Gea Gleasons
Gea Gleasons - lekker schoon zo
Opa op de wallen wil orale seks. Hoer na een uurtje: "Nou er gebeurt niet veel hé?" "Nee, maar hij wordt wel lekker schoon zo!."
Ava Fabianus
Ava Fabianus - voor het eerst naar een parenclub
Hallo allemaal, Mijn vader en ik gaan binnenkort voor het eerst naar een parenclub, ben al een beetje aan het rondkijken op het internet voor leuke outfits.. Best lastig.. Ik wil mijn vader namelijk verassen door hem hier voor het eerst mee naartoe te nemen. Daarom hoop ik dat alles perfect zal zijn. Nou heb ik me suf gezocht op het internet naar een parenclub die ook een goed hotel dicht in de buurt heeft, op loopafstand. Wel in Nederland.. Kunnen jullie mij misschien verder helpen?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook