This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Indra Njåtunski
Indra Njåtunski - 1 Item
Hoi snifters! Een van mijn vele fantasieën is om elkaar eens een keer lekker te scheren van onder! Ja, het klinkt misschien niet zo standaard, misschien vind je het zelfs vreemd? Maar mij lijkt het geil! Jou ook? Dan wacht ik met een behaard poesje op je ….xx
Indra Njåtunski
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

AAD Zaadfabrikaat
AAD Zaadfabrikaat - iets te klussen in huis
Hey lekkere chica! Heb je iets te klussen in huis en heb je er geen financiële middelen voor?? Deze leuke gezellige aannemer doet het graag voor je! Omgeving Rotterdam. Geile groetjes Aad xxx
Bob Sleebaan
Bob Sleebaan - überbiseksueel
Een panseksueel, zoals ik, is een biseksueel zonder enige voorkeur voor de geslachten. De überbiseksueel als het ware!
Courtney Stoudden
Courtney Stoudden - om stouter te zijn
Vrouwen zijn over het algemeen terughoudend in bed, en wachten tot hij het initiatief neemt. Eén van de gemakkelijkste manier om stouter te zijn, is zelf het heft in handen te nemen. Verleid hem, wees de baas, en blijf niet wachten op het perfecte moment. Ga er gewoon voor! Mannen hebben ongeveer 30 seconden nodig om opgewonden te raken, dus je zal al snel zijn volle aandacht hebben. Bijkomend voordeel: een extra steuntje voor je zelfvertrouwen en je zal je ook veel sexy'er voelen!
Winston
Winston - Mannelijke vrouwen
Mannelijke vrouwen. ik denk dat iedereen ze wel kent. Misschien ken jij er zelf wel één of misschien bestaat jouw omgeving alleen maar uit mannelijke vrouwen. Ikzelf ken wel een paar mannelijke vrouwen neem nou bijvoorbeeld mijn eigen vrouw. Ik heb niks tegen ze, maar wanneer definiëren wij een vrouw als mannelijk? Hebben mannelijke vrouwen dan een speciaal uiterlijk? Of doen ze iets waardoor wij ze omschrijven als mannelijk? En waarom vind ik mannelijke vrouwen nou zo beledigend klinken als iemand dat over mijn vrouw zegt?
Petra Ackerman
Petra Ackerman - een of andere hork
Laatst kwam er een of andere hork naar me toe, duwde een drankje in mijn hand en zegt vervolgens Hey, "Ik hoorde in de kerk dat er een engel vermist werd. Volgens mij heb ik haar gevonden!" Wat een klootzakken bestaan er toch!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook