This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Ira Wüstertje
Ira Wüstertje - 1 Item
Hoi luitjes! Mijn man heeft me achtergelaten met genoeg geld,dus ik kan me bestaalde sex prima veroorloven en wilde eens gek doen,lekker iemand inhuren voor sex , waarom ook niet haha…… Zo weet ik zeker dat een man zijn best doet en ik helemaal aan mijn trekken ga komen. Ik kan echt mega geil spuiten,als een man me gaat likken dan spuit ik mijn sappen over zijn tong. Over de betaling hebben we het nog wel.. doei
Ira Wüstertje
heet slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rob Flesh
Rob Flesh - travestie
Als je het als jongen of man (net zo als ik) leuk of opwindend vindt om je als vrouw te kleden, heet dat travestie. Je kunt dan ook een pruik opzetten of make-up gebruiken. In speciale winkels kun je speciale vrouwenkleding en schoenen voor mannen kopen. 'Drag-Queens' gaan nog een stap verder. Dat zijn mannen die zich heel sexy en extravagant kleden. Travestieten kleden zich niet altijd als vrouw. Als je altijd gekleed gaat als vrouw, dan wordt dat ook wel 'transgender' genoemd. Je neemt dan vaak ook een vrouwennaam aan, en gaat dus eigenlijk als vrouw door het leven. Vrouwen die gekleed gaan als mannen worden geen travestiet genoemd, dat wordt door iedereen vaak als normaal ervaren... ! Raar toch?
Guy
Guy - fuckbuddy
ik zou graag iemand hebben waarmee ik kan kussen, knuffelen (en eventueel later seks, maar da hoeft niet). omdat ik niet langer wil wachten op een relatie wil ik nu graag een fuckbuddy hebben. maar hoe begin je daar aan? ik heb wel gay vrienden, maar jah, je vraagt niet zomaar: hé, wil je misschien fuckbuddy's worden met mij? zijn er mensen die mij kunnen vertellen hoe je zo'n vriend krijgt of maakt van je huidige vrienden? en ik wil ook liever niet op een slipjessite zoeken, want dan heb je zo geen opgebouwd vertrouwen, of wel?
Alexander Rukmus
Alexander Rukmus - lichtste ding
Wat is het lichtste ding ter wereld...??? Een lul want je gedacht kan hem zelfs al omhoog tillen !!!
Adriana Lieferkampf
Adriana Lieferkampf - geheel naakt
Als ik thuis kom dan moet ik me altijd direct bij mijn man melden en vertellen wat ik gedaan heb. Hij vertel dan de straf en als ik ook nog maar iets verkeerd doe komt er nog meer straf bij! Meestal word ik eerst klaargemaakt door de schoonmaakster en dan volgt de straf. Ik moet altijd geheel naakt want hij moet alles kunnen doen met mijn hele lichaam maar vooral met mijn foef, borsten en bips natuurlijk!
victor
victor - Mijn vrouw
We hebben allebei gelijke rechten… Mijn vrouw mag eens in de week met haar vriendin uitgaan en ik dus ook!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook