This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mimi Valkenburg
Mimi Valkenburg - 1 Item
Hoi snift! Ik ben een sportieve vrouw houd van naaktzwemmen, naaktwandelen en naakt fietsen! gewoon lekker buiten zijn dus. De hele dag thuis zitten is niks voor mij. Ben nu alweer een jaar ongeveer alleen in het begin was het wel leuk maar nu mis ik toch wel een sexmaatje zodat je samen leuke dingen doet. En natuurlijk mis ik mijn sexleven. Die is nog nooit zo slecht geweest als nu staat hellemaal stil haha. Voor sexcontact ben ik altijd wel te vinden. Op spannende plekken in de buitenlucht, in huis in de auto niks is mij te gek. Spreekt dit jou wel aan reageer dan en dan zien we wel wat ervan komt. Xx
Mimi Valkenburg
lekker slipje toch?
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Marc Zoon
Marc Zoon - Vingeren Stap #1: Nagels Knippen
Zorg ervoor dat je je nagels goed geknipt hebt. Dit kan anders pijnlijk worden voor de vrouw bij het vingeren. Zelfs als de nagels ook maar iets te lang zijn, kan dat al ongemakkelijk worden voor de vrouw!
Dirk Ebbenhorst
Dirk Ebbenhorst - Iedere anus
Iedere anus is toch zo lekker gevoelig en dat is nou precies de reden waarom ik de anus nooit oversla tijdens het vrijen! Je kunt je anus natuurlijk ook zelf lekker strelen als je met een ander lekker aan het rolbezemen bent. . Persoonlijk vind ik het zeer prettig als mijn anus door een sexpartner wordt gelikt maar ik ken ook mannen die die een stapje verder gaan. Zo vinden ze het lekker als een vinger of zelfs een hele DONG naar binnen gaat! (bv. Mijn vriend AAD).
Vingerien
Vingerien - probleem als ik me 2 dagen niet vinger
Hoi, ik heb altijd een probleem als ik me 2 dagen niet vinger ofzo dan komt er allemaal wit spul uit me vagina!!! dus moet ik me wel elke dag vingeren anders komt er allemaal wit spul uit me vagina en dat vind ik dus erg vies..Maar als ik bij vriendinnen slaap ga ik me natuurlijk niet ffetjes vingeren dat vind ik dan niet fijn om te doen (als anderen meekijken)….
bastiaan
bastiaan - meisje via deze site
Heey, Een tijdje geleden heb ik een meisje via deze site ontmoet tijdens maar ik was toen al aardig donken.. Ik wist zelfs haar naam niet meer haha, Zij had mijn nummer (via haar slipje) gevraagd en begon een paar dagen later tegen me te praten via Whapp dus we hadden even gewoon gezellig gesprek, elkaar een beetje leren kennen. Twee dagen daarna kreeg ik een berichtje dat ze me weer eens wou zien en of ik zin had om een keer met haar af te spreken. Ik zei ja op voorwaarde dat ze een strakke broek aan zou doen en een gratis gedragen slipje voor me mee zou nemen. Dat was goed en we spraken elkaar daarna nog wel een paar keer maar op één of andere manier zijn we die date vergeten en contact verloren. Nu keek ik laatst weer eens op deze site zag haar staan maar nu had ze een nieuwe blootfoto en ze bleek nog veel leuker dan ik dacht !! wat stom van mij dacht ik.. Nu ben ik van plan alsnog (10 weken later) een date met haar te regelen maar ik ken haar nauwelijks en heb geen idee wat ik met haar moet doen... Heeft iemand een tip?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook