This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Liza Zlotkowska
Liza Zlotkowska - 1 Item
Hallo, ik ben een hard werkende vrouw en ben ineens heel erg toe aan een verzetje. Eigenlijk zou ik graag een sex relatie willen hebben, voor een relatie heb ik te weinig tijd en ik heb wel mijn behoeftes. En van wisselende contacten hou ik niet zo, dus is er een lekkere man die dit ziet zitten? Dan gaan we eens kijken of wij het samen eens kunnen worden maar boven alles genieten van alles, ik ben er echt aan toe. Verneem graag van je!
Liza Zlotkowska
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Fleur Opstelten
Fleur Opstelten - vaginale septum
Hallo, Ik moet 27 december naar de operatiecamper van Doktor Hans want dan wordt mijn vaginale septum weg gehaald, maar hoe wordt dat eigenlijk gedaan want het gebreurd onder plaatstelijke verdoving maar hoe doen ze dat eigenlijk. Er wordt dan ook gekeken of ik een dubbele baarmoeder heb, dus spannend wat het gaat worden, laten we maar van het beste uitgaan! Groetjes weer!
Peter Reetveter
Peter Reetveter - Vingeren Stap #2: Zorg Voor (Lang) Voorspel
Het is wel belangrijk dat de vagina van een vrouw eerst nat is voordat je haar gaat vingeren. Het kan dan namelijk pijnlijk worden voor haar, voornamelijk als je je vingers te snel naar binnen doet. Als je aan (lang) voorspel doet, zal het vingeren makkelijker en soepeler gaan. Zorg er dus voor dat je haar over haar hele lichaam zoent, zoals haar nek, borsten, buik, etc. Hierdoor zal de vrouw opgewarmd worden, en dat is iets wat een vrouw veel meer nodig heeft dan een man om echt te genieten van seks en meer én sterkere orgasmes te krijgen. Zorg dus ALTIJD voor voorspel! Het liefst minimaal twintig minuten. Daarna wordt het tijd om haar te gaan vingeren!!!!! mmmmmm
Nadège Maitre
Nadège Maitre - zeer potente TREKKERT
Hay SNIFTS, Ik heb laatst Ierland een enge vent betrapt toen ik (met een paar vriendinnen) op een bus aan het wachten was. Hij zat tegenover ons met een IERS KOOKBOEK voor zijn blote, harde stamboom en hij deed vervolgens zijn hand eromheen. Even later liet hij aan ons vol trots zijn kookboek zien met daarin een grote witte natte vlek op 2 pagina’s.. (en er zat dus ook nog eens een hele grote vlek op zijn kruis) Vervolgens keek hij ons heel vies aan, stelde zich voor als ARJO de zeer potente TREKKERT en vroeg vervolgens in welke vila wij verbleven……….
AD
AD - tepel zuigers
Ik heb nu in de webshop nieuwe tepelzuigers! Met deze tepel zuigers, heeft u in een hand- omdraai stijve tepels! Het werkt heel eenvoudig: je zet de tepel-zuigers over je tepel en knijpt in het latex balletje, waardoor een vacuum effect ontstaat en je direct een stijve tepel krijgt. Zet de vibratie aan en u merkt dat dit een heel prettig gevoel geeft. lekker toch?
Rogier Stinkdier
Rogier Stinkdier - De ringbaard
De ringbaard wordt ook wel gekscherend pratende kut genoemd. Mijn reactie: "Liever een pratende kut dan een blotebillengezicht". Of niet?

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook