This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Olga Grafstienert
Olga Grafstienert - 4 Items
Dag heerschappen! Ik kom oorspronkelijk uit Duitsland, maar daar hoor je bijna niets meer van. Na de scheiding met mijn man ben ik in Nederland komen wonen. Hier woon ik nou zo,n 6 jaar. Heb hier een nieuw leven opgebouwd met vrienden een huisje een leuke baan. Ik ben nu dus op zoek naar een man om samen gezellige dingen te doen en als het klikt kort maar hevig sexcontact. Want ik sta nu ook wel weer lang genoeg droog. Dus schrikt mijn slipje je niet af waag dan een poging wat heb je te verliezen niks toch?
Olga Grafstienert
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Olga Grafstienert
bfe
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Olga Grafstienert
dag jongen! ja, ik kom hier ook regelmatig....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Olga Grafstienert
gewoon lekker!
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Blenda
Blenda - probleempje.....
hoi iedereen, ik zit met een probleempje.....Na de sex komt de sperma n.l. meteen terug uit mijn vagina. Een paar jaar terug redde ik het wel tot de wc om daar verder te lekken. Tegenwoordig moet ik het ergens mee opvangen, anders loopt het meteen langs mijn benen af. Hoe komt dit? Kan het komen omdat ik misschien een zwakke bekkenbodem heb(ik weet niet of het zo is) of heeft het een andere oorzaak? Is dit normaal? Ben ik de enige of zijn er meerdere die hier last van hebben? Mocht de relatie overgaan ben ik bang een andere partner te nemen, omdat ik niet weet hoe hij erop zou reageren..
Ronald
Ronald - Vingeren Stap #4: Zoek Haar G-spot
De g-spot van de vrouw is een plekje aan de bovenkant in haar vagina. Let op: de g-spot is alleen opgezwollen als de vrouw opgewonden is! Als een vrouw nog niet opgewonden is, is dit plekje slecht te bereiken. Om het te vinden doe je je vingers ongeveer 5 centimeter naar binnen en duw je je vingers naar boven. Als het goed vind je daar een zacht plekje, het voelt als een klein sponsje, mmmmm doekje!
Angela Brownie
Angela Brownie - heb met nog niemand hier sexueel contact gehad
DAG ! ik werk in een visrestaurant aan het water in het plaatsje waar ik woon en in de avonduurtjes zit ik graag op de chat of msn voor leuk contact. ik ben net nieuw hier en heb met nog niemand hier sexueel contact gehad. Het lijkt me wel heel leuk. Ik begrijp dat je graag eerst een foto van me zou willen zien waar ook mijn FOEF op staat zodat je weet of ik er leuk uitzie;) haha. Maar die zet ik liever hier niet op maar die kan ik wel sturen natuurlijk. hopelijk klinkt het goed voor je en heb ik je overtuigd om een berichtje voor me achter te laten. lieve groetjes van my….
Ed
Ed - Belle Edje op
Bin inne gulle hier, wil sjoen babies bij diech maake, Doon dat mar al te gier, zal ‘m zeker weer goa raake, Alle vrouwluu die, ee sjoen sjiek sjengske wille kriege, Belle Edje op en iech sjpring weer achter op!
Bernhard
Bernhard - ze wil niet klaar komen
Wat moet ik nou toch doen/zeggen om er voor te zorgen dat dit meisje klaar komt? Elke keer als het bijna zover is trek ze mn hand/tong weg bij haar clit, ze geeft geen reden waarom ze niet wil klaarkomen. Misschien schaamte of iets in die richting?? verneem graag van snifters die ervaring met haar hebben. Alvast bedankt!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook