This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Yekaterina Shirkhova
Yekaterina Shirkhova - 1 Item
Hey Hello daar! Ik ben dus maar opzoek naar een man die weet hoe hij een vrouw moet verwennen op het gebied van sex. Mijn vriendje zit al maaanden in Afrika en daar blijft hij wel nog even. Ik heb een enrom verlangen naar sex, daarom deze slipjesadvertentie. Ook als mijn vriend terug is wil ik als het goed klikt tussen ons wel nog stiekem afspreken met je want ik wil genieten. dus denk jij dat jij mij kan laten genieten reageer dan op via mijn gedragen slipjes en stuur mij snel een berichtje!
Yekaterina Shirkhova
mijn slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Corretje ter Scherrit
Corretje ter Scherrit - bubbelbad te huren privé
Hallo, Ik vraag me af of iemand hier misschien een locatie weet in de buurt van de randstad om voor een uur of 2 uur een jacuzzie of bubbelbad te huren privé. Ik weet bijv. wel dat je privé sauna's kan huren etc. maar daar houden wij allebei niet van. Ik ben ook niet op zoek naar dure hotelkamers van 200 euro met een bubbelbad erbij. Deze zijn er in overvloed weet ik. Ik hoop dat iemand een adres weet! (niet bij iemand thuis graag :P)
Lisanne Breeschotens
Lisanne Breeschotens - HOTEL DE BLANKE SABEL
Varsin hyvä paikka HOTEL DE BLANKE SABEL Hyvällä paikalla, metropysäkki myös aivan lähellä, pari 24h ruokapaikkaa vieressä, hieman hintava, huoneet todella siistit, safety locker huoneissa 3.5e/vrk plussaa, aamiaisbuffet ihan ok, mutta maksaa 14e/vrk ja olisi voinut kuulua huoneen… hintaan, kielitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta, 24h reception, huoneet hyvin ilmastoidut ja säädettävissä, ilmainen wifi aulassa ja huoneissa hyvä lisä. Ps. Suosittelivat kysyttäessä ravintolaksi lähellä sijaitsevaa Celler de Tapasta, hyvää ruokaa, mutta jälleen hieman hintavaa, loistava illallinen jäi kyllä mieleen silti.
Erin Heidsich
Erin Heidsich - penis ring kopen voor m'n vriend
Hoi, ik wil graag een penis ring kopen voor m'n vriend (en mij) omdat hij altijd zo snel klaar komt (<1 min) en daarna geen erectie meer kan krijgen. Ik ben benieuwd wat hier de ervaringen zijn met penis ringen. Helpen ze echt om de penis langer stijf te houden na het klaarkomen (en hoe lang). Wanneer doe je ze om? voor of tijdens de erectie? Doet het pijn voor de man - knelt het? Wat voor soort ring is het beste? Welke ringen kunnen jullie aanraden?
Fokko Fokma
Fokko Fokma - 4 maanden op droog zaad
Hoi! Ik sta al zeker 4 maanden op droog zaad ..... verbouwingen , reizen etc. .... kosten aan de wagen ...beetje moeten sparen , maar de drang naar betaalde liefde is er enorm! momenteel kan ik zo weer maar zo gek zijn maar kan me tot heden nog goed beheersen maar voor hoe lang nog ????
Van Bafdonk
Van Bafdonk - Vingeren Stap #5: Blijf Precies Doen Wat Je Doet
Wij als mannen willen graag sneller gaan als we bijna klaarkomen. Voor vrouwen is dit niet het geval. In de meeste gevallen wil een vrouw op een gegeven moment dat je PRECIES blijft doen wat je op dat moment doet. Hierdoor komt ze namelijk sneller klaar. Als je dus de “kom hier” beweging doorhebt met het vingeren en je de vrouw intens ziet genieten, blijf dan precies doen wat je wilt. Blijf dus het vingeren doen in hetzelfde tempo en met dezelfde intensiteit. In de meeste gevallen komt de vrouw nu klaar. Het kan natuurlijk ook zijn dat ze niet een gevoelige g-spot heeft, zoals deze vrouw hierboven. In dat geval kan je dan beter haar clitoris stimuleren of haar gaan beffen, mmmmmm doekje

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook