This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Yevgeniya Dmitriyevana
Yevgeniya Dmitriyevana - 1 Item
Tja, ik zal er niet omheen draaien, Ik ben op zoek naar een leuke hot guy die mij lekker anaal wil nemen! Ik vind het zalig en kan er geen genoeg van krijgen!! Heb je interesse reageer dan snel want ik wil niks liever dan die harde paal van jou diep in mijn kontje te voelen stoten hihi
Yevgeniya Dmitriyevana
lekker slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Guy
Guy - fantastisch geil avontuur
Mijn vrouw en ik zijn een paar weken geleden op vakantie naar Egypte geweest en hebben daar een fantastisch geil avontuur meegemaakt! Mijn vrouw was al twee keer eerder met een zus geweest en kwam dan terug met mooie verhalen over hoeveel aandacht ze kregen van al die mooie mannen daar. We hebben menig fantasieën gehad over hoe geil het zou zijn als ze daar geneukt zou worden door zo’n geile man. We hadden voor deze vakantie nog geen enkele ervaring met sex met anderen, maar daar is op een geweldige manier verandering in gekomen deze vakantie!!!
Crescentia Zwaan
Crescentia Zwaan - Voor € 90,- mag je
Waarzegster: Voor € 90,- mag je 2 vragen stellen. …”Is dat niet wat duur?” …Waarzegster: Inderdaad, en wat is uw 2e vraag?
Priscilla Kleermaker
Priscilla Kleermaker - een slipjesklant
Laatst zei een slipjesklant dat hij dacht dat ik het leuk vond als hij zijn vinger in mijn poegat stak. Ik antwoordde: Hm, 'iets toelaten' is natuurlijk niet vanzelfsprekend hetzelfde als 'iets leuk vinden'. Maar goed, steek jij je vinger maar in allerhande poepgaten hoor, als je dat nou zo leuk vindt….”
Boudesteijn
Boudesteijn - heel vroeg klaarkomen
Als mannen (zoals ik) heel vroeg klaarkomen, dan kan dat de seks behoorlijk bederven. Mannen die lijden aan voortijdige ejaculatie komen in bepaalde gevallen al na 30 seconden klaar… Soms zelfs al voordat ze hebben gepenetreerd. Van seks is in sommige gevallen dus niet eens sprake!
Ron
Ron - Het klinkt pijnlijk
Het klinkt pijnlijk, maar dat is het niet per se… Je kunt een zaadlozing tegenhouden met behulp van een speciale penisring die is voorzien van een balzakring. Een dergelijke constructie zul je niet snel gebruiken tijdens een eerste date, maar als je partner ervoor openstaat is het zeker een optie.Ik heb er al jaren succes mee!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook