This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Maaike Tabatala
Maaike Tabatala - 1 Item
Hai! Wat zoek je hier schat? Als je een relatie wil kun je verder zoeken, want daar ben ik voorlopig helemaal klaar mee. Eerlijk gezegd zoek ik gewoon een seksmaatje. Ik woon in het midden van het land, ben goed verzorgd en slank. Ik hou van geile stoute avondjes organiseren en hoop dat je eens mee wilt doen. Zin erin? Laat het me dan weten ok? Je vindt de details in mijn gedragen onderbroekjes…..
Maaike Tabatala
mijn gedragen slipje....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Gemma
Gemma - once you go black
Hey geile slipjsniftert! Je moet gewoon een keer sex met een negerin hebben gehad. Ze zeggen niet voor niets once you go black you never go back. Ervaar het zelf eens en contacteer me! Dikke kus op je BLANKE SABEL! Ps. het gaat niet om de weg die je inslaat, maar om het (rem)spoor dat je op mijn toilet nalaat!
Brandi
Brandi - AAD
Ik ben nu al een tijdje bezig met een jongen (AAD), en het zal ook snel mijn vriendje zijn maar met de sex hebben we een probleem. Hij heeft al ongeveer 3 kwart jaar geen seks gehad. En elke keer als we zoenen of alleen al knuffelen heeft hij altijd wel een harde. Maar echt zodra we op het punt staan dat hij in me komt wordt hij weer slapper.. ook als ik hem bijvoorbeeld wil gaan pijpen ofzo. Hij denkt zelf dat het komt doordat hij daarvoor al zo vaak hard is geweest, maar ik vind het echt typisch dat het precies op die momenten gebeurd Heeft iemand hier misschien ervaring mee, of tips om te proberen? Hij schaamt zich er namelijk best wel voor en ik weet ook niet goed wat ik ermee moet doen…..
James
James - "Hallo Anja!"
Ik begin in een saunaclub altijd standaard met 50 euro in mijn hand en zeg dan: "Hallo Anja!"
NICO
NICO - penisringen met een aangehechte balzakring
Ik gebruik nu vaak penisringen met een aangehechte balzakring. De balzakring zorgt ervoor dat je als man zijnde minder makkelijk tot een zaadlozing kunt komen. De ejaculatie wordt dus op relatief rigoureuze wijze uitgesteld. De zogenaamde peniskooi doet min of meer hetzelfde, maar kan tevens dienstdoen als mannelijke kuisheidsgordel. De balzakring biedt overigens geen garantie tegen een voortijdige zaadlozing, daar kwam ik laatst weer achter! grrrr
Jean Jac Kalkkerlak
Jean Jac Kalkkerlak - na ‘n paar jaar huwelijksperikelen
Tussen mijn vrouw en ik gaat het na ‘n paar jaar huwelijksperikelen alweer wat beter, we praten wat meer met elkaar maar de seks laat wat mij betreft nog wel te wensen over, als we het 1 keer in de 2 maanden doen is dat nog vaak kan ik wel zeggen. Volgen haar heeft ze er geen behoefte meer aan en doet ze het alleen nog maar om mij te bevredigen, jammer hoor!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook