This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Erikono Ishinio
Erikono Ishinio - 1 Item
Hallo slipjesfreaks! ik ben een zeer gelukkige, vrije vrouw en ik ben werkzaam in de revalidatie van trauma patienten. Ik ben een vrouw met een open hart en een vrije gedachte. Ik werk of in het ziekenhuis of vanuit huis. Ik ben spontaan, sta altijd open voor familie en vrienden. Ik ben jaren terug ooit getrouwd geweest, maar we zijn uiteindelijk onze eigen weg gegaan omdat ik geen zin had om 3 keer peer week verplicht mee naar de sauna te gaan. .Ik houd er vooral van om gezellig op de bank een wijntje te doen en daarna lekker met mezelf te spelen. Als je wilt mag je kijken maar dan wel eerst je glas op een onderzettertje zetten!
Erikono Ishinio
mijn gedragen onderbroekje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Befanie Badertscher
Befanie Badertscher - verschil tussen beffen & een Heineken
Psst! Weet jij al wat is het verschil tussen beffen & een Heineken? Beffen smaakt maar even naar pis…....
Theodorus
Theodorus - zeer triest
Als mannen hun vrouw verlaten enkel voor een strak poesje vind ik dat zeer triest! Hier is het min of meer een open relatie omdat ik gewoon een hoog libido heb maar het liefste van al zou ik elke dag met m'n vrouw sex hebben. Helaas wil ze dat niet meer!
Sander
Sander - seks op de motorkap
Ik ben de laatste tijd weer lekker bezig met parkeersex! Want wat is er nou romantischer dan seks op de motorkap (zomer) of achterbank (winter) van je allereerste auto? Laat wel de luchtcirculatie aan; anders beslaan de ruiten. Doe ook niet te wild, vooral niet als je vering te wensen overlaat. En last but not least: probeer uit de buurt te blijven van claxon, ruitenwissers en lichtknopjes. Houd je aan deze regels, anders ziet die ‘leegstaande auto’ er voor buitenstaanders nogal dubieus uit, zoals ik laatst mocht ervaren....
Greta Slagter
Greta Slagter - haar behoefte
Vorig weekend had een mooi meisje blijkbaar geen zin om in de rij voor het toilet te staan. Tot mijn verbazing zag ik hoe zij midden op een volle parkeerplaats haar behoefte deed! Nota bene in bijzijn van allerlei omstanders ging ze zitten, trok haar slipje onder haar rok vandaan om vervolgens een minuutje later weer op te staan en verder te lopen, terwijl op de plek waar zij zat een bruine substantie achterbleef…………Waarom durf ik dat niet, vraag ik mezelf dan af!
Doktor Hans
Doktor Hans - Het resultaat van een schaamlipcorrectie / schaamlipverkleining
Het tevredenheidpercentage van een schaamlipcorrectie ligt bijzonder hoog. Een schaamlipcorrectie is dan ook 1 van de meest dankbare behandelingen. Een schaamlipcorrectie geeft bovendien een permanent resultaat, zodat de kosten ( in min camper € 1.495,-) slechts eenmalig zijn. Niet voor niets is de schaamlipcorrectie bij ons 1 van de meest uitgevoerde behandelingen!!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook