This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Mies Takagina
Mies Takagina - 4 Items
Hey slipsniftert! Volgens mij ben je opzoek naar een spannende date. Ben je de sleur ven je vrouw of het alleen zijn ook zo zat? Laat een berichtje achter en ik zal zo spoedig mogelijk reageren. discretie en Hygiene zijn gewaarborgd! Xx
Mies Takagina
lekker ruikend slipje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Mies Takagina
schema
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Mies Takagina
friends
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Mies Takagina
stout broekje
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Rienk
Rienk - waar alcohol wordt geschonken
Als je altijd op zoek bent naar seks (zoals ik) , dan kun je maar beter een plek aandoen waar alcohol wordt geschonken. Mensen worden namelijk losbandiger als ze alcohol hebben gedronken. Let op: als ook jij alcohol drinkt, wordt het doorgaans lastiger om de “makkelijke” dames of heren ertussenuit te pikken heb ik inmiddels mogen ervaren.
Floyd
Floyd - een positieve noot.
Dat de vaginaopening van mijn vrouw nu groter is vind ik alleen maar een positieve noot. Een beetje inventief zijn in je sexleven doet er veel aan. Als je de pech hebt een man te hebben die enkel zijn plezier haalt om z'n lul in je vagina te steken, op en neer te gaan, kwakje lossen en er terug uit is dat volgens mij het niet benutten van de potentie die het sexleven te bieden heeft
Brandy Brennerstra
Brandy Brennerstra - mezelf te strelen
Hoi, Ik begin meestal mezelf te strelen. rond mijn borsten en ik denk aan een jongen die ik leuk vind of knap. dan ga ik rond mijn navel. raak even mijn klitje aan en ga dan weer naar mijn borsten. ik stop ook wel eens een vinger in mijn mond en ga er dan op zuigen. (Zeer geil). als ik merk dat ik lekker nat ben ga ik eerst met een vinger naar binnen en later met twee of meer. hoe meer vingers hoe lekkerder ik het vind. maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak, toch??
Van Sonsbeek
Van Sonsbeek - zo'n heet bad
langzaam glijd ik in je cm voor cm ga steeds dieper je bent zo heet en nat ik verlang naar je diepte lekker he zo'n heet bad!!!
Elmer
Elmer - warm buffet in een GLIJHUIS
Tja, Stel je de situatie voor (zoals die mij laatst overkwam): een overvolle rij mensen staat hutje-mutje voor een warm buffet in een GLIJHUIS Duwen hoort daar volgens de laatste algemene NL-vorm blijkbaar ook bij. kortom, een potje wiemelende piemels in een badjas. iemand (ene ED) denkt "lollig" te zijn en laat een harde scheet die ontzettend stonk. Iedereen voor, achter of naast deze persoon ergerde zich eraan maar niemand zegt er wat van!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook