This site should just be considered "entertainment" and not extortion.
Unwanted items will be removed!

Suppliers

Belinda
Belinda - 2 Items
Hallo nasty talkers....... ik bied mijn slipje aan, als je hem op komt halen dan lig ik al klaar op bed te wachten op je..... voordat je me penetreert svp wel even je penis in de wasbak wassen...........
Belinda
lekker slipjjes, zelf uitdoen....
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 
Belinda
geurend onderbroekje...
Thong
€ 0,00
€ 0,00 / 
€ 0,00 / 

Comments

Armand van Vugt
Armand van Vugt - geile MEDETAMPERTS
Hey geile MEDETAMPERTS. Ook ik heb recentelijk eer een slipje opgehaald. Kom maar binnen zei ze: en ze kwam direct terug in zwarte lingerie. Direct tongen, en ik heb haar gemasseerd en verder uitgekleed, vingeren, en niet te vergeten het borsten zuigen. Toen gebeurde het: ze begon zich ineens heel dominant op te stellen en gaf me plotsklaps opdrachtjes, borsten zuigen, tongen, kutje likken, nu langs achter, dan weer ik onderaan, 69, ik denk waarachtig dat zowat alle standjes de revue zijn gepasseerd. Het lawaai dat ze maakte was wel ietwat overdreven. Maar we zijn zo zeker een anderhalf uur bezig geweest, we waren er alle twee behoorlijk bezweet van…… Slipje heb ik maar laten liggen, die kan ik dan volgende week weer ophalen!
Marc Zoon
Marc Zoon - naar huis
Hoeveel % van de mannen valt na de sex gelijk in slaap? 1%, De andere 99% moet eerst nog naar huis
Elsje Platski
Elsje Platski - plastic in my underwear
You're so hot! you melt the plastic in my underwear.......
Maarten
Maarten - vingeren eerst!
Daar ligt ze dan, je lekkere sletje. Benen wijd, mooi getrimd kutje tot je bschikking en je mag je nu heerlijk vermaken met haar. De hele avond lang. Natuurlijk ga je niet meteen met je pik lopen zwaaien. Eerst heel langzaam dat malse poesje vochtig maken met je vingers!
AD
AD - hond
Dochter: Mama, mama, de hond is aan het neuken! Moeder: Daar moet je maar niet opletten Dochter: Ja maar het doet zo'n pijn!

 

Volg @usedslipjes op Twitter Volg UsedSlipjes op Facebook